• Fructe

  • 43 articole
  • Ordonează-le după:
  • Articole pe pagină:
Legume și fructe conservate pentru iarnă
Iată-ne și în luna august, când gospodinele încep pregătirile pentru iarnă și-și fac din fructe fel de fel de compoturi, de siropuri sau de dulcețuri, iar legumele le pun la borcan fie în saramură sau în oțet: castraveți, roșii, morcovi, felii de ceapă, bucăți de conopidă; iar pentru o mai bună aromatizare folosesc și frunze de cireș, bucățele de hrean (dacă se dorește mai picant se poate adăuga și puțin ardei iute), boabe de muștar, boabe de coriandru, mărar, boabe de piper negru sau piper mozaic (se vede mai frumos în borcanele sterilizate la flacără și pregătite astfel pentru conservarea legumelor).
Fructe, legume, flori și păsări - 5 recreații cu desen pe asfalt
Bună ziua! Astăzi am să vă arăt fructele, legumele, florile desenate pe asfalt – un joc educativ făcut pe timp de vară, când copilașii sunt în vacanță de vară. Desenarea fructelor, al legumelor și al florilor este un exercițiu de creație care poate fi realizat  pe o coală de hârtie, pe bucăți de lemn sau pe asfalt.
Fructe și grisine cu mac - premii la concurs
Dragi cititori, vă salut cu bucurie!
Știu că vă plac cireșele, bananele, caisele, zmeura, mango sau fructele uscate!
Am plăcerea să vă fac cunoscut un eveniment ce a avut loc acum două săptămâni în urmă -  un concurs biblic care a avut ca premii fructe și grisine cu mac.
10 sortimente de înghețată cu fructe și nuci
Este vară călduroasă și dorim să ne răcorim cu o înghețată sau poate dorim să aflăm o rețetă de tort de înghețată, așadar în continuare sunt prezentate 10 sortimente de înghețată cu fructe sau cu nuci.
Noi vă recomandăm!
Tort de biscuiți cu cremă de frișcă și fructe
Rapid de pregătit, tortul de biscuiți cu cremă de frișcă și fructe este bun pentru a sărbători cu ocazia zilelor de naștere a copiilor și adulților din familie.
Coș cu fructe
Vara este un anotimp minunat când totul este verde cu fructe zemoase de se pot umple coșuri întregi cu fructele cireșilor sau al merilor văratici sau chiar cu fructe de pădure; zilele sunt însorite și păsărelele cântă. Pajiștile sunt pline de flori, căci este vremea margaretelor albe, al clopoțeilor de munte și la câmpie floarea-soarelui își înalță pălăria după razele soarelui. Acesta este un moment în care frăguțele și zmeura devin roșii și suculente în poienițele din pădure. Nici murele nu se lasă mai prejos...
Fructe, flori și fluturi – povestire de vară pentru copii
Vă salut dragi copilași! Astăzi vă voi relata în scris despre fructele, florile și fluturii după care alergam vara, când mergeam la bunici.
Fructele și frunzele pomului vieții
Fructele și frunzele pomului vieții, după cum scrie Apostolul Ioan în Apocalipsa - ultima carte din Sfânta Scriptură, slujesc la vindecarea Neamurilor. Despre acest pom ni se mai scrie în Apocalipsa capitolul 22 cu versetul 2, că se află în mijlocul cetății lui Dumnezeu și că rodește douăsprezece feluri de rod, cu o rodire lunară. Scriu aceste rânduri pentru toți cei care trec prin momente grele în viața lor. Știu că ceea ce este cu neputință la oameni este cu putință la Dumnezeu, căci viața oamenilor nu este doar pentru valea umbrei morții – acest pământ blestemat.
Promo non-stop!
Alfabet cu fructe
Salutare! Copii, acest articol vă este dedicat în totalitate, pentru că voi scrie despre alfabet, însoțit de imagini cu fructe desenate de voi pentru fiecare literă – alfabet cu fructe.
Fructe frumoase și ingenioase - 7 idei creative și recreative
Vă plac fructele? Cu siguranță aveți măcar un fruct preferat. Mie îmi plac fructele exotice, fetița mea preferă fructele de pădure, iar soțului meu îi plac fructele uscate, în special nucile.
Povestea fructelor
O scenă cu fructe:
regina nucă, căpșuni și cireșe de mai, mere văratice, pepene verde, zmeura și afinele, curmala și migdalele, fisticul, caju, strugurii sau stafide și toate celelalte fructe ca într-un adevărat alai.
Buchete din flori, din fructe sau din legume – Martie cu bine
Salutare tuturor! Astăzi am avut plăcuta ocazie să văd bucuria exprimată de o doamnă care a primit un buchet mai neobișnuit, cu ocazia zilei dânsei de naștere, anume un buchet cu flori din legume întregi și proaspete. Am crezut că e o glumă inițial și nu mi-a venit s-o cred, până ce doamna nu mi-a arătat minunea de buchet din legume pe care îl primise și îl fotografiase...
Pagina: 134
Created in 0.041 sec