• Fructe

  • 38 articole
  • Ordonează-le după:
  • Articole pe pagină:
Coș cu fructe
Vara este un anotimp minunat când totul este verde cu fructe zemoase de se pot umple coșuri întregi cu fructele cireșilor sau al merilor văratici sau chiar cu fructe de pădure; zilele sunt însorite și păsărelele cântă. Pajiștile sunt pline de flori, căci este vremea margaretelor albe, al clopoțeilor de munte și la câmpie floarea-soarelui își înalță pălăria după razele soarelui. Acesta este un moment în care frăguțele și zmeura devin roșii și suculente în poienițele din pădure. Nici murele nu se lasă mai prejos...
Fructe, flori și fluturi – povestire de vară pentru copii
Vă salut dragi copilași! Astăzi vă voi relata în scris despre fructele, florile și fluturii după care alergam vara, când mergeam la bunici.
Fructele și frunzele pomului vieții
Fructele și frunzele pomului vieții, după cum scrie Apostolul Ioan în Apocalipsa - ultima carte din Sfânta Scriptură, slujesc la vindecarea Neamurilor. Despre acest pom ni se mai scrie în Apocalipsa capitolul 22 cu versetul 2, că se află în mijlocul cetății lui Dumnezeu și că rodește douăsprezece feluri de rod, cu o rodire lunară. Scriu aceste rânduri pentru toți cei care trec prin momente grele în viața lor. Știu că ceea ce este cu neputință la oameni este cu putință la Dumnezeu, căci viața oamenilor nu este doar pentru valea umbrei morții – acest pământ blestemat.
Alfabet cu fructe
Salutare! Copii, acest articol vă este dedicat în totalitate, pentru că voi scrie despre alfabet, însoțit de imagini cu fructe desenate de voi pentru fiecare literă – alfabet cu fructe.
Noi vă recomandăm!
Fructe frumoase și ingenioase - 7 idei creative și recreative
Vă plac fructele? Cu siguranță aveți măcar un fruct preferat. Mie îmi plac fructele exotice, fetița mea preferă fructele de pădure, iar soțului meu îi plac fructele uscate, în special nucile.
Povestea fructelor
O scenă cu fructe:
regina nucă, căpșuni și cireșe de mai, mere văratice, pepene verde, zmeura și afinele, curmala și migdalele, fisticul, caju, strugurii sau stafide și toate celelalte fructe ca într-un adevărat alai.
Buchete din flori, din fructe sau din legume – Martie cu bine
Salutare tuturor! Astăzi am avut plăcuta ocazie să văd bucuria exprimată de o doamnă care a primit un buchet mai neobișnuit, cu ocazia zilei dânsei de naștere, anume un buchet cu flori din legume întregi și proaspete. Am crezut că e o glumă inițial și nu mi-a venit s-o cred, până ce doamna nu mi-a arătat minunea de buchet din legume pe care îl primise și îl fotografiase...
Muzica fructelor și a legumelor - activități educative și recreative
Ne apropiem cu pași grăbiți de luna martie – prima lună a primăverii, cu ghiocei și buburuze, cu tril de păsărele... Și pomii fructiferi încep să înmugurească, natura întreagă revine la o nouă viață și muzica fructelor și a legumelor din farfurii binedispune pe toată lumea...
Promo non-stop!
Cocktail Fructe Exotic 500g
Cocktail Fructe Exotic 500g
Super Foods
10,00 lei
14,00 lei (-28,57%)
Fructe desenate la 5 ani
Este momentul să vă prezint fructele desenate de micuța mea, Anastasia. Galeria ei de lucrări este impresionantă pentru vârsata ei, dar eu vă voi arăta doar planșele care au ca tematică fructele sau legumele. Așadar să începem…
Fructe – les fruits, fiche de travail
Astăzi vreau să vă arăt cele mai frumoase fructe și legume desenate, adevărate capodopere făcute de elevii de gimnaziu, în cadrul activităților de predare - evaluare a competențelor de limbă franceză, pe care le-am susținut. Desenul și muzica sunt esențiale în învățare unei limbi străine. Pot observa acesta chiar și la fetița mea. Ea reușește să reproducă un text de limbă străină cu mai multă ușurință, atunci când acel text este pus pe melodie. Vă recomand chiar să urmăriți cântecele în limba franceză, engleză, germană, spaniolă, rusă sau oricare altă limbă străină care vă este în studiu, ajutându-vă cu materiale de pe youtube sau google.
Decoraţiuni cu fructe
Decoraţiunile cu fructe au fost apreciate încă din vremuri îndepărtate, căci stămoşi noştri ştiau să-şi împodobească articolele vestimentare tradiţionale, feţele de masă, prosoapele şi vasele din lut cu motiv floral sau cu diverse desene care reprezentau forme de fructe, de păsări sau de animale îndrăgite, dar şi pâinile care le coceau în ţăsturi erau modelate frumos în formă de floarea-soarelui şi turtele dulci în formă de măr sau pară. Îmi amintesc cu plăcere de scaunele din lemn meşterite de bunicul pentru toţi nepoţii lui şi gravate cu flori şi fructe de cais.
Băuturile din fructe, legume şi plante
Băuturile cu prospeţimea pură a fructelor coapte, a legumelor şi a plantelor medicinale sunt cele mai sănătoase băuturi. Concentraţia nectarurilor de fructe se poate diminua cu apă minerală şi se poate adăuga, în funcţie de gust, zahăr sau îndulcitor. În plus faţă de energia dată de fructe şi de zahărurile din struguri, sucurile de fructe proaspete şi de legume (morcovi, ţelină, sfeclă roşie, etc.), nediluate conţin o serie de ingrediente active.
Pagina: 1234
Created in 0.053 sec