• Blog

  • 242 articole
  • Ordonează-le după:
  • Articole pe pagină:
Tort aniversar cu nuci și caise pentru nou născut
La mulți ani, drag copilaș!
Îți urăm bun venit!
Iată pentru tine mătușile au pregătit
Un tort cu nuci și caise cum nu s-a mai pomenit.
Legume și fructe conservate pentru iarnă
Iată-ne și în luna august, când gospodinele încep pregătirile pentru iarnă și-și fac din fructe fel de fel de compoturi, de siropuri sau de dulcețuri, iar legumele le pun la borcan fie în saramură sau în oțet: castraveți, roșii, morcovi, felii de ceapă, bucăți de conopidă; iar pentru o mai bună aromatizare folosesc și frunze de cireș, bucățele de hrean (dacă se dorește mai picant se poate adăuga și puțin ardei iute), boabe de muștar, boabe de coriandru, mărar, boabe de piper negru sau piper mozaic (se vede mai frumos în borcanele sterilizate la flacără și pregătite astfel pentru conservarea legumelor).
Ciorbă cu mix de legume și leuștean verde
Vă salut cu drag! Astăzi voi scrie rețeta mea de ciorbă cu mix de legume și leuștean verde. Foarte gustoasă și rapid de gătit. Iată în imaginea de mai jos cum arată când este gata.
Fructe, legume, flori și păsări - 5 recreații cu desen pe asfalt
Bună ziua! Astăzi am să vă arăt fructele, legumele, florile desenate pe asfalt – un joc educativ făcut pe timp de vară, când copilașii sunt în vacanță de vară. Desenarea fructelor, al legumelor și al florilor este un exercițiu de creație care poate fi realizat  pe o coală de hârtie, pe bucăți de lemn sau pe asfalt.
Noi vă recomandăm!
Pregătiri pentru drumețiile cu cei mici
Bună tuturor! Vara este anotimpul preferat al celor mici, dar sper că și al celor mari, căci este vacanța mare și mergem la munte sau la mare cu toate pregătirile necesare… Desigur că și pălărioarele din aluat și semințe de mac și celelalte bunătățile culinare pentru drumeții sunt pregătite!
Pălărioare din aluat cu semințe de mac
Vă salut și vă invit astăzi la rețeta mea de pălărioare din aluat cu semințe de mac! Rapid de pregătit, hrănitoare și nespus de bune, pălărioarele din aluat arătă minunat pe platourile pregătite pentru încântarea celor dragi.
Crap cu legume la cuptor
Salutare tuturor! Astăzi vă voi scrie despre friptura de pește cu legume la cuptor pe care a făcut-o Speranța Cebanu.
Delicios de bun, peștele cu legume la cuptor este apreciat în multe țări. Speranța a ales să facă o friptură de crap cu legume, însă se poate folosi orice pește cu solzii și cu aripioare (păstrăv, caras, somon, cod, pangasius, etc.), căci acestea sunt bune de mâncat, ca să nu ne spurcăm după cum scrie la Sfânta Scriptură.
Hai la bunătăți!
Salutare tuturor!
Astăzi vă invit pe toți la masă cu sarmale de orez și ciuperci, la salata de ciuperci și chia, la ardei umpluți…
 
Hai la bunătăți moldovenești! Mâncărică cu hrișcă sau balabuște… Mm, ce bune sunt!
Promo non-stop!
Fructe și grisine cu mac - premii la concurs
Dragi cititori, vă salut cu bucurie!
Știu că vă plac cireșele, bananele, caisele, zmeura, mango sau fructele uscate!
Am plăcerea să vă fac cunoscut un eveniment ce a avut loc acum două săptămâni în urmă -  un concurs biblic care a avut ca premii fructe și grisine cu mac.
Nuntă în livada de nuci
Cândva de mult era obiceiul ca nunțile să se facă în corturi frumos amenajate în livezile cu nuci, cu prune delicioase, cu mere ionatan, cu arbuști de zmeură sau cu alte fructe; chiar în curțile celor care urmau să aibă un asemenea eveniment. Mai nou însă, restaurantele sunt cele care se ocupă de astfel de evenimente. Am să vă istorisesc printr-o întâmplare de viață, un adevăr care iese la iveală dacă te uiți cu băgare de seamă la mersul lucrurilor, iar pentru aceasta mă voi folosi de un evenivent marcant din viața oamenilor - nunta.
Tort cu portocale
Tortul cu portocale este dietetic, bun și sănătos, dacă folosim curmalele ca înlocuitor pentru zahăr și puțin turmeric în loc de gălbenuș de ou. Ca timp de preparare maximum o oră și jumătate.
10 sortimente de înghețată cu fructe și nuci
Este vară călduroasă și dorim să ne răcorim cu o înghețată sau poate dorim să aflăm o rețetă de tort de înghețată, așadar în continuare sunt prezentate 10 sortimente de înghețată cu fructe sau cu nuci.
Pagina: 1345...21
Created in 0.045 sec