• Blog

  • 231 articole
  • Ordonează-le după:
  • Articole pe pagină:
10 sortimente de înghețată cu fructe și nuci
Este vară călduroasă și dorim să ne răcorim cu o înghețată sau poate dorim să aflăm o rețetă de tort de înghețată, așadar în continuare sunt prezentate 10 sortimente de înghețată cu fructe sau cu nuci.
Tort de biscuiți cu cremă de frișcă și fructe
Rapid de pregătit, tortul de biscuiți cu cremă de frișcă și fructe este bun pentru a sărbători cu ocazia zilelor de naștere a copiilor și adulților din familie.
Coș cu fructe
Vara este un anotimp minunat când totul este verde cu fructe zemoase de se pot umple coșuri întregi cu fructele cireșilor sau al merilor văratici sau chiar cu fructe de pădure; zilele sunt însorite și păsărelele cântă. Pajiștile sunt pline de flori, căci este vremea margaretelor albe, al clopoțeilor de munte și la câmpie floarea-soarelui își înalță pălăria după razele soarelui. Acesta este un moment în care frăguțele și zmeura devin roșii și suculente în poienițele din pădure. Nici murele nu se lasă mai prejos...
Sirop de trandafiri de dulceață
Salutare tuturor! Cu toate că am avut parte de o primăvară capricioasă cu multe ploi, mi-am propus să vă scriu astăzi o rețetă de băutură răcoritoare din trandafiri de dulceață, excelentă pentru vremea caldă, iar dacă e frig se poate bea ca un ceai călduț.
Noi vă recomandăm!
Imunitatea – o comoară neprețuită
Știm cu toți cât de important este să fim sănătoși mai ales când ne confruntăm cu o imunitate scăzută și avem nevoie de aer curat, de odihnă, de apă, de hrană sănătoasă cu legume, fructe, semințe, nuci și nu numai. Abia când suntem afectați de suferință fizică începem să ne preocupăm mai mult de sănătate sau poate nici atunci cum se cuvine…
Fructe, flori și fluturi – povestire de vară pentru copii
Vă salut dragi copilași! Astăzi vă voi relata în scris despre fructele, florile și fluturii după care alergam vara, când mergeam la bunici.
Grădina de legume
Astăzi, dragi cititoare și distinși cititori ai blogului de pe site-ul 5fructe.ro - iată, m-am hotărât să vă scriu despre grădina de legume a familiei mele și despre pasiunea pentru grădinărit.
7 idei pentru sporirea consumului de fructe și legume la copii
Știm cu toți că alimentația sănătoasă bazată pe cosumul de fructe și legume este vitală pentru sănătate. Este foarte cunoscut faptul că marea majoritate a copiilor mănâncă mai mult dulciuri decât fructe sau legume.
Promo non-stop!
Fructele și frunzele pomului vieții
Fructele și frunzele pomului vieții, după cum scrie Apostolul Ioan în Apocalipsa - ultima carte din Sfânta Scriptură, slujesc la vindecarea Neamurilor. Despre acest pom ni se mai scrie în Apocalipsa capitolul 22 cu versetul 2, că se află în mijlocul cetății lui Dumnezeu și că rodește douăsprezece feluri de rod, cu o rodire lunară. Scriu aceste rânduri pentru toți cei care trec prin momente grele în viața lor. Știu că ceea ce este cu neputință la oameni este cu putință la Dumnezeu, căci viața oamenilor nu este doar pentru valea umbrei morții – acest pământ blestemat.
Covrigi cu nucă
Foarte rapid de preparat, covrigii cu nucă sunt hrănitori și gustoși. Cu ingredientele menționate mai jos se pot face și fursecuri cu nucă și ciocolată din pudră de roșcove sau covrigi cu mac sau cu semințe de susan ori de dovleac.
Biscuiți cu nucă și cu fructe uscate - 5 rețete de post pentru sărbători
Salutare! Astăzi vă scriu câteva rețete de biscuiți cu nucă sau cu semințe – rețete de post.
Decorațiuni cu legume - 5 idei creative
Vrei să-ți uimești oaspeții cu decorațiuni din legume sau din fructe, astfel încât preparatele delicioase, pregătite anume pentru un eveniment special să fie de neuitat? Atunci e bine de știut că design-ul aranjamentului culinar este cel care face diferența, dar și măiestria combinării legumelor sau a fructelor pentru ca meniurile gătite să fie excelente.
Pagina: 12345...20
Created in 0.040 sec