Concursuri instrumentale și fructele lor – octombrie 2023

0 Comentează
Share:

Salutare! Vă place să cântați la un instrument muzical și să vă bucurați de fructele laurilor în urma participării la comperițiile instrumentale din luna octombrie 2023?!

Concursuri instrumentale și fructele lor - octombrie 2023Știi să cânți la vioară, la pian, la chitară, la violoncel sau la un alt instrument ori cu vocea și vrei să participi la cât mai multe concursuri internaționale? Aici vei găsi cele mai importante portaluri de concursuri de interpretare instrumentală sau vocală.

Așadar de la bun început trebuie să știi că pe aceste portaluri poți găsi detalii scrise despre diversele concursuri instrumentale organizate în Germania, Franța, Anglia, Rusia și alte țări de pe Terra.

Este bine ca înainte de înscrierea la un concurs de instrumente muzicale să cunoști informațiile despre acel concurs (perioada de desfășurare, cerințele de jurizare și altele).

Concursuri instrumentale și fructele lor - octombrie 2023Iată mai jos sunt menționate site-uri importante pentru muzicanții care doresc să intre în competițiile lunii octombrie 2023:

1. Portalul Musicalchairs: Concurso „Victoria” BCN Violin International Competition

2. Festival concurs: “Ciao Italia – Privet Rusia”

3. Chicago Violin Competition

4. Concours de Genève – International Music Competition

5. Concurs Muzică și Dezvoltare – înscrieri până pe 31 octombrie 2023 (detalii în limba rusă)

6. Festivaluri și concursuri de muzică instrumentală în toamna anului 2023

7. INTERNAȚIONAL FESTIVAL-CONCURS interpreți sau executanți pe instrumente muzicale și arta vocală – înscrieri pe baza înregistrărilor video până pe 31 aprilie 2024

Doresc ca cele scrise să vă fie de un real folos și mult succes în obținerea fructelor laurilor în urma participării la concursurile de muzică instrumentală sau vocală din luna octombrie 2023!