Cabana cu foi de napolitană și coacăze – prăjitură pentru relaxare bună pe timp de vară

0 Comentează
Share:

Cauți să închiriezi o cabană pe timp de vară? Te invit la «Cabana cu foi de napolitană și coacăze», minunată pentru o relaxare bună atât pentru tine, pentru întreaga familie sau la un party cu prietenii, căci «Cabana cu foi de napolitană și coacăze» are etaj de foietaj de napolitană cu glaxură excelentă din cremă de măceșe și cu priveliște cât cuprinde apetitul!!

Cabana e aerisită și e de 5 coacăze, ca un adevărat hotel de 5 stele! Nu mă crezi! Uite și vezi ce apetisantă e și asta nu-i tot, căci e plină de vitamine și oferă energie vitală tuturor celor ce vor nu doar să închirieze o cameră, ci să și guste din bunătatea și aroma autentică de măceașă și de coacăze.

Cabana cu foi de napolitană și coacăze - prăjitură pentru relaxare bună pe timp de varăPentru cine știe să-i aprecieze valoarea, prăjitura «Cabană cu foi de napolitană și coacăze» este răcoroasă, căci înainte de a fi consumată, se ține la frigider pentru 15 – 20 de minute după ce a fost pregătită în detaliu cu toate ingredientele naturale necesare și după ce aranjată cu bun gust.

Timpul de pregătire a prăjiturii Cabana cu foi de napolitană și coacăze este de maximum 15 minute.

Este o experiență de neuitat să împărtășești amintiri plăcute cu cei dragi, pe timp de vară cu prăjitura Cabana cu foi de napolitană și coacăze! Încearcă și vei vedea, iar de vrei să afli mai multe despre ce oferă Cabana cu foi de napolitană și coacăze, vezi articolul despre beneficiile consumului de fructe de pădure menționat mai jos!

 

Ingrediente și mod de preparare pentru prăjitura «Cabană cu foi de napolitană și coacăze» – pentru o relaxare bună

Cabana cu foi de napolitană și coacăze - prăjitura pentru o bună relaxare pe timp de vară

  • Foi de napolitane

  • Pastă groasă de măceșe

  • Coacăze pentru ornarea prăjiturii «Cabană cu foi de napolitană și coacăze»

Cabană din foii de napolitană și coacăze - prăjitură bună pe timp de varăSe taie foile de napolitană în formă de pătrat, apoi se unge fiecare foaie de napolitană cu o linguriță de gem de măceșe (pastă de măceșe), apoi pentru partea de acoperiș al cabanei se folosesc triunghiuri de foi de napolitană. Stratul de pastă de măceșe de deasupra foilor de napolitană, care este partea superioară a prăjiturii «Cabană cu foi de napolitană și coacăze», se decorează cu bobițe de coacăze, apoi aranjează și triunghiurile din foi de napolitană potrivite pentru acoperiș. Se lasă prăjitura Cabana cu foi de napolitane și coacăze la frigider pentru 20 de minute înainte de a fi consumată, ceea ce face ca satisfacția să fie deplină pentru cel care plătește o astfel de cabană pe timp de vară!

Mult succes la un party cu prăjitura «Cabana cu foi de napolitană și coacăze»!