Legume

Roșii umplute cu brânză, mărar și turmeric
Vă salut! Astăzi vă voi arăta un aperitiv ușor de făcut din roșii umplute cu brânză, mărar verde și puțin turmeric; foarte bun pentru a vă bucura împreună cu cei dragi!   Pentru crema de brânză se pot folosi după preferință vrietăți diferite de brânză, chiar și brânză din...
0
Mujdei de usturoi
Salutare tuturor! Vă place mujdeiul de usturoi? Mujdeiul de usturoi este subiectul căruia îi voi acorda o filă de rânduri scrise astăzi. Am să vă arăt și fotografia mujdeiului de usturoi pe care l-a făcut Speranța Cebanu în vara anului trecut și țin să vă spun că era și foarte gustos,...
0
Alfabet cu legume și cu plante aromatice
Salutare! Astăzi vă scriu un alfabet cu legume și cu plante aromatice. Nimic mai bun și mai gustos nu există decât o porție de legume adunate într-o salată sau pregătite într-o mâncare....
0
Ţelina și uleiul de țelină
Țelina este o plantă bianuală, cultivată în toate regiunile cu climă temperată. Foarte bogată în săruri minerale, țelina este numită și “viagra săracului”. Unicitatea gustului țelinei este dată de uleiul esențial pe care îl conține și care face ca această plantă să aibă multiple...
0
  • Ordonează-le după:
  • Articole pe pagină: