Rețete

Salată de vinete
Salata de vinete pe timp de iarnă se pregătește pentru masa de sărbători și este o delicatesă culinară bună dacă este pregătită cu puțin ulei de migdale sau de floarea-soarelui, un dovlecel fiert (bine scurs de apă) și sare după gust. Blendărite toate aceste ingrediente se obține o...
0
Tăieței de casă
Vă salut! Ați încercat până acum o rețetă de tăieței de casă?! Tăieței de casă fac parte din preparatele din aluat nedospit (fără drojdie) și pot fi pregătiți simplu din făină, apă și puțină sare sare sau cu adaos de ou. De regulă se pun la cuptor tăieței fie cu brânză,...
0
Cornuri umplute
Salutare tuturor! Astăzi mi-am propus să vă prezint cornurile umplute - specialitățile din aluat de pâine cu adaosuri (zahăr, ouă, unt, turmeric, smântână, semințe, lapte, gemuri de fructe, ciocolată din cacao sau din pudră de roșcove, diverse creme de fructe uscate sau proaspete ori...
0
Gogoși umplute cu gem și nuci
Cum vine vremea rece vine și statul la gura sobii, cu platoul cu gogoși umplute cu gem și nuci sau cu prăjituri cochet cu fructe de pădure și cu mix de semințe. Atmosfera e plăcută, dacă ai alături și pe cei dragi, la o ceașcă de ceai de romaniță sau de tei. ...
0
  • Ordonează-le după:
  • Articole pe pagină:
Pagina: 1234