• Rețete

  • 90 articole
  • Ordonează-le după:
  • Articole pe pagină:
Tort aniversar cu nuci și caise pentru nou născut
La mulți ani, drag copilaș!
Îți urăm bun venit!
Iată pentru tine mătușile au pregătit
Un tort cu nuci și caise cum nu s-a mai pomenit.
Ciorbă cu mix de legume și leuștean verde
Vă salut cu drag! Astăzi voi scrie rețeta mea de ciorbă cu mix de legume și leuștean verde. Foarte gustoasă și rapid de gătit. Iată în imaginea de mai jos cum arată când este gata.
Pălărioare din aluat cu semințe de mac
Vă salut și vă invit astăzi la rețeta mea de pălărioare din aluat cu semințe de mac! Rapid de pregătit, hrănitoare și nespus de bune, pălărioarele din aluat arătă minunat pe platourile pregătite pentru încântarea celor dragi.
Crap cu legume la cuptor
Salutare tuturor! Astăzi vă voi scrie despre friptura de pește cu legume la cuptor pe care a făcut-o Speranța Cebanu.
Delicios de bun, peștele cu legume la cuptor este apreciat în multe țări. Speranța a ales să facă o friptură de crap cu legume, însă se poate folosi orice pește cu solzii și cu aripioare (păstrăv, caras, somon, cod, pangasius, etc.), căci acestea sunt bune de mâncat, ca să nu ne spurcăm după cum scrie la Sfânta Scriptură.
Noi vă recomandăm!
Tort cu portocale
Tortul cu portocale este dietetic, bun și sănătos, dacă folosim curmalele ca înlocuitor pentru zahăr și puțin turmeric în loc de gălbenuș de ou. Ca timp de preparare maximum o oră și jumătate.
10 sortimente de înghețată cu fructe și nuci
Este vară călduroasă și dorim să ne răcorim cu o înghețată sau poate dorim să aflăm o rețetă de tort de înghețată, așadar în continuare sunt prezentate 10 sortimente de înghețată cu fructe sau cu nuci.
Tort de biscuiți cu cremă de frișcă și fructe
Rapid de pregătit, tortul de biscuiți cu cremă de frișcă și fructe este bun pentru a sărbători cu ocazia zilelor de naștere a copiilor și adulților din familie.
Sirop de trandafiri de dulceață
Salutare tuturor! Cu toate că am avut parte de o primăvară capricioasă cu multe ploi, mi-am propus să vă scriu astăzi o rețetă de băutură răcoritoare din trandafiri de dulceață, excelentă pentru vremea caldă, iar dacă e frig se poate bea ca un ceai călduț.
Promo non-stop!
Biscuiți cu nucă și cu fructe uscate - 5 rețete de post pentru sărbători
Salutare! Astăzi vă scriu câteva rețete de biscuiți cu nucă sau cu semințe – rețete de post.
Sarmale cu turmeric în frunze de potbal
Salutare tuturor!
Astăzi vă scriu rețeta mea de sarmale cu turmeric și frunze de potbal – rețetă de post. Este bine de știut că la sfârșitul lunii martie și până la jumătatea lunii mai, frunzele de potbal de un verde viu sunt grozav de bune pentru prepararea unor delicatese culinare fără egal datorită proprietăților benefice pentru sănătate, precum: rahitism la copii, afecțiuni ale aparatului respirator (tuse, pneumonie, guturai, etc.), afecțiuni dermatologice și gastrointestinale, dar și pentru detoxifierea rinichilor de metale grele – așadar îl întâlnim adesea, alături de ceaiul de coada calului sau de codița șoricelului, în ceaiurile recomandate celor care se luptă cu suferința provocată de infecții ale căilor renale.
5 Salate de varză pekin cu semințe de chia, cu boabe de năut sau de fasole roșie
Primăvara este cel mai bun moment pentru revitaminizarea organismului printr-o alimentație bogată în salate. Pentru a ne bucura de salate bune avem nevoie atât de legume proaspete (morcovi, sfeclă roșie, pătrunjel, varză, gulii, ridichii, etc.), ideal ar fi să le avem din propria cultură; cât și de câteva ustensile de bucătărie: castroane, cuțite, furculițe, linguri, răzuitoare, farfurii etc.
Astăzi vă voi scrie rețetele de salată cu varză pekin pe care le-a pregătit Speranța Cebanu, la Chișinău.
3 rețete de perișoare pentru ciorbă: tradiționale, cu nuci sau cu turmeric și ginseng
Vă salut!  Vă voi scrie astăzi rețeta de ciorbiță cu perișoare tradiționale – rețeta bunicii mele, Lencuța; căci dânsa a învățat- o pe mătușica mea să gătească așa de bine...
Alături de rețeta aceasta voi preciza și două variate de perișoare cu nuci și cu ginseng și turmeric,pentru cei care nu consumă perișoarele tradiționale...
Pagina: 1345...8
Created in 0.051 sec