Rețeta sărbătorilor de iarnă 2022” – Șuba cu pește ton

0 Comentează
Share:

Vă salut cu drag! Ce să pregătim de sărbători și unde vom petrece sărbătorile de iarnă?!

Cu siguranță v-ați frământat cu aceste întrebări și poate ați găsit și soluții la întrebările care vă frământă. Noi ne-am propus să vă arătăm câteva imagini ale rețetei cu legume și ton – Șuba.

Rețeta sărbătorilor de iarnă 2022 - Șuba cu pește ton

Rețeta sărbătorilor de iarnă 2022” – Șuba cu pește ton

Rețeta sărbătorilor de iarnă 2022 - Șuba cu tonPornind de la rețeta vegetariană - Șuba cu legume asortate (cartofi fierți rași mărunt, morcovi fierți rași fin, 2 cepe potrivite tocate mărunt, o sfeclă roșie fiartă și răzuită frumos, maioneză de soia, sare după gust, pătrunjel verde sau mărar pentru ornament), rețeta "Șuba cu pește ton" are stratul cel mai de jos cu pește ton bucăți sau mărunțit și ceapă tocată fideluță și arată ca în imaginile atașate articolului.

Pentru cei care doresc un astfel de meniu pe masa lor pentru sărbătorile de iarnă 2022, amintesc doar că peste straturile de cartofi se întinde un strat subțire de maioneză, iar peste stratul ultim de legume rase se pune maioneză și frunze de verdeață sau cu gălbenuș de ou cum este în poza Speranței Cebanu ori după cum doriți ( de exemplu cu felii de măsline sau de castravete murat).

Vă dorim sărbători cu bine!