• Ana-Maria

  • 190 articole
  • Ordonează-le după:
  • Articole pe pagină:
Crap cu legume la cuptor
Salutare tuturor! Astăzi vă voi scrie despre friptura de pește cu legume la cuptor pe care a făcut-o Speranța Cebanu.
Delicios de bun, peștele cu legume la cuptor este apreciat în multe țări. Speranța a ales să facă o friptură de crap cu legume, însă se poate folosi orice pește cu solzii și cu aripioare (păstrăv, caras, somon, cod, pangasius, etc.), căci acestea sunt bune de mâncat, ca să nu ne spurcăm după cum scrie la Sfânta Scriptură.
Hai la bunătăți!
Salutare tuturor!
Astăzi vă invit pe toți la masă cu sarmale de orez și ciuperci, la salata de ciuperci și chia, la ardei umpluți…
 
Hai la bunătăți moldovenești! Mâncărică cu hrișcă sau balabuște… Mm, ce bune sunt!
Fructe și grisine cu mac - premii la concurs
Dragi cititori, vă salut cu bucurie!
Știu că vă plac cireșele, bananele, caisele, zmeura, mango sau fructele uscate!
Am plăcerea să vă fac cunoscut un eveniment ce a avut loc acum două săptămâni în urmă -  un concurs biblic care a avut ca premii fructe și grisine cu mac.
Nuntă în livada de nuci
Cândva de mult era obiceiul ca nunțile să se facă în corturi frumos amenajate în livezile cu nuci, cu prune delicioase, cu mere ionatan, cu arbuști de zmeură sau cu alte fructe; chiar în curțile celor care urmau să aibă un asemenea eveniment. Mai nou însă, restaurantele sunt cele care se ocupă de astfel de evenimente. Am să vă istorisesc printr-o întâmplare de viață, un adevăr care iese la iveală dacă te uiți cu băgare de seamă la mersul lucrurilor, iar pentru aceasta mă voi folosi de un evenivent marcant din viața oamenilor - nunta.
Noi vă recomandăm!
Tort cu portocale
Tortul cu portocale este dietetic, bun și sănătos, dacă folosim curmalele ca înlocuitor pentru zahăr și puțin turmeric în loc de gălbenuș de ou. Ca timp de preparare maximum o oră și jumătate.
10 sortimente de înghețată cu fructe și nuci
Este vară călduroasă și dorim să ne răcorim cu o înghețată sau poate dorim să aflăm o rețetă de tort de înghețată, așadar în continuare sunt prezentate 10 sortimente de înghețată cu fructe sau cu nuci.
Tort de biscuiți cu cremă de frișcă și fructe
Rapid de pregătit, tortul de biscuiți cu cremă de frișcă și fructe este bun pentru a sărbători cu ocazia zilelor de naștere a copiilor și adulților din familie.
Coș cu fructe
Vara este un anotimp minunat când totul este verde cu fructe zemoase de se pot umple coșuri întregi cu fructele cireșilor sau al merilor văratici sau chiar cu fructe de pădure; zilele sunt însorite și păsărelele cântă. Pajiștile sunt pline de flori, căci este vremea margaretelor albe, al clopoțeilor de munte și la câmpie floarea-soarelui își înalță pălăria după razele soarelui. Acesta este un moment în care frăguțele și zmeura devin roșii și suculente în poienițele din pădure. Nici murele nu se lasă mai prejos...
Promo non-stop!
Stafide aurii - 250 grame
Stafide aurii - 250 grame
Super Foods
5,50 lei
6,00 lei (-8,33%)
Caju crud - 250 grame
Caju crud - 250 grame
Super Foods
16,50 lei
17,50 lei (-5,71%)
Sirop de trandafiri de dulceață
Salutare tuturor! Cu toate că am avut parte de o primăvară capricioasă cu multe ploi, mi-am propus să vă scriu astăzi o rețetă de băutură răcoritoare din trandafiri de dulceață, excelentă pentru vremea caldă, iar dacă e frig se poate bea ca un ceai călduț.
Imunitatea – o comoară neprețuită
Știm cu toți cât de important este să fim sănătoși mai ales când ne confruntăm cu o imunitate scăzută și avem nevoie de aer curat, de odihnă, de apă, de hrană sănătoasă cu legume, fructe, semințe, nuci și nu numai. Abia când suntem afectați de suferință fizică începem să ne preocupăm mai mult de sănătate sau poate nici atunci cum se cuvine…
Fructe, flori și fluturi – povestire de vară pentru copii
Vă salut dragi copilași! Astăzi vă voi relata în scris despre fructele, florile și fluturii după care alergam vara, când mergeam la bunici.
Grădina de legume
Astăzi, dragi cititoare și distinși cititori ai blogului de pe site-ul 5fructe.ro - iată, m-am hotărât să vă scriu despre grădina de legume a familiei mele și despre pasiunea pentru grădinărit.
Pagina: 12345...16
Created in 0.305 sec