Ana-Maria

Raze de soare – décor cu fructe
Salutare! Astăzi vă arătăm cum se face primăvara mai însorită, mai cu seamă când ai raze de soare din fructe, décor ce face atmosfera plăcută pentru ce-i ce vor să-l deguste… E timp de sărbătoare printre ramurile pomilor fructiferi, căci fiecare muguraș de floare se desface încet...
0
Aventuri de la cules de ciuperci
Vă plac ciupercile? Acest articol nu este doar pentru pasionații de micologie, ci pentru toți cei care cunosc valoarea nutritivă a diverselor delicatese culinare cu felurile soiuri de ciuperci, precum: bureți gălbiori, champinion de cultură, ghebele, ciupercile pleurotus și altele. În acest...
0
Semilună cu gem și nuci
Un desert delicios și ușor de pregătit, semiluna cu gem de fructe de pădure și nuci este excelentă. Semilunele cu gem de fructe și nuci sunt făcute fie din biscuiți ori fie din pandișpan pufos și straturi de gem din fructe autohtone (prune, căpșuni, piersici, merișoare, etc.) sau din fructe...
0
Salată de vinete
Salata de vinete pe timp de iarnă se pregătește pentru masa de sărbători și este o delicatesă culinară bună dacă este pregătită cu puțin ulei de migdale sau de floarea-soarelui, un dovlecel fiert (bine scurs de apă) și sare după gust. Blendărite toate aceste ingrediente se obține o...
0
  • Ordonează-le după:
  • Articole pe pagină:
Pagina: 12345...11