• Ana-Maria

  • 177 articole
  • Ordonează-le după:
  • Articole pe pagină:
Fructele și frunzele pomului vieții
Fructele și frunzele pomului vieții, după cum scrie Apostolul Ioan în Apocalipsa - ultima carte din Sfânta Scriptură, slujesc la vindecarea Neamurilor. Despre acest pom ni se mai scrie în Apocalipsa capitolul 22 cu versetul 2, că se află în mijlocul cetății lui Dumnezeu și că rodește douăsprezece feluri de rod, cu o rodire lunară. Scriu aceste rânduri pentru toți cei care trec prin momente grele în viața lor. Știu că ceea ce este cu neputință la oameni este cu putință la Dumnezeu, căci viața oamenilor nu este doar pentru valea umbrei morții – acest pământ blestemat.
Covrigi cu nucă
Foarte rapid de preparat, covrigii cu nucă sunt hrănitori și gustoși. Cu ingredientele menționate mai jos se pot face și fursecuri cu nucă și ciocolată din pudră de roșcove sau covrigi cu mac sau cu semințe de susan ori de dovleac.
Biscuiți cu nucă și cu fructe uscate - 5 rețete de post pentru sărbători
Salutare! Astăzi vă scriu câteva rețete de biscuiți cu nucă sau cu semințe – rețete de post.
Decorațiuni cu legume - 5 idei creative
Vrei să-ți uimești oaspeții cu decorațiuni din legume sau din fructe, astfel încât preparatele delicioase, pregătite anume pentru un eveniment special să fie de neuitat? Atunci e bine de știut că design-ul aranjamentului culinar este cel care face diferența, dar și măiestria combinării legumelor sau a fructelor pentru ca meniurile gătite să fie excelente.
Noi vă recomandăm!
Caju crud - 1 kg
Caju crud - 1 kg
Super Foods
65,00 lei
67,00 lei (-2,99%)
Alfabet cu legume și cu plante aromatice
Salutare! Astăzi vă scriu un alfabet cu legume și cu plante aromatice. Nimic mai bun și mai gustos nu există decât o porție de legume adunate într-o salată sau pregătite într-o mâncare.
Alfabet cu fructe
Salutare! Copii, acest articol vă este dedicat în totalitate, pentru că voi scrie despre alfabet, însoțit de imagini cu fructe desenate de voi pentru fiecare literă – alfabet cu fructe.
Sarmale cu turmeric în frunze de potbal
Salutare tuturor!
Astăzi vă scriu rețeta mea de sarmale cu turmeric și frunze de potbal – rețetă de post. Este bine de știut că la sfârșitul lunii martie și până la jumătatea lunii mai, frunzele de potbal de un verde viu sunt grozav de bune pentru prepararea unor delicatese culinare fără egal datorită proprietăților benefice pentru sănătate, precum: rahitism la copii, afecțiuni ale aparatului respirator (tuse, pneumonie, guturai, etc.), afecțiuni dermatologice și gastrointestinale, dar și pentru detoxifierea rinichilor de metale grele – așadar îl întâlnim adesea, alături de ceaiul de coada calului sau de codița șoricelului, în ceaiurile recomandate celor care se luptă cu suferința provocată de infecții ale căilor renale.
Fructe frumoase și ingenioase - 7 idei creative și recreative
Vă plac fructele? Cu siguranță aveți măcar un fruct preferat. Mie îmi plac fructele exotice, fetița mea preferă fructele de pădure, iar soțului meu îi plac fructele uscate, în special nucile.
Promo non-stop!
Stafide aurii - 100 grame
Stafide aurii - 100 grame
Super Foods
2,20 lei
2,70 lei (-18,52%)
Povestea fructelor
O scenă cu fructe:
regina nucă, căpșuni și cireșe de mai, mere văratice, pepene verde, zmeura și afinele, curmala și migdalele, fisticul, caju, strugurii sau stafide și toate celelalte fructe ca într-un adevărat alai.
Semințele de dovleac și povestea răsadurilor
Vă plac semințele de dovleac? Mie îmi place chiar să le și plantez.
Pe pervazul ferestrei din camera mea se află un ghiveci cu două plăntuțe de dovleac, pe care le îngrijesc de când am plantat acolo două dintre cele mai dolofane semințe de dovleac păstrate de la cel mai gustos dovleac din bostănăria bunicii. Le-am îngrijit bine și le-am urmărit zilnic creșterea, măsurându-le cu o riglă lungimea tulpinii…
Buchete din flori, din fructe sau din legume – Martie cu bine
Salutare tuturor! Astăzi am avut plăcuta ocazie să văd bucuria exprimată de o doamnă care a primit un buchet mai neobișnuit, cu ocazia zilei dânsei de naștere, anume un buchet cu flori din legume întregi și proaspete. Am crezut că e o glumă inițial și nu mi-a venit s-o cred, până ce doamna nu mi-a arătat minunea de buchet din legume pe care îl primise și îl fotografiase...
5 Salate de varză pekin cu semințe de chia, cu boabe de năut sau de fasole roșie
Primăvara este cel mai bun moment pentru revitaminizarea organismului printr-o alimentație bogată în salate. Pentru a ne bucura de salate bune avem nevoie atât de legume proaspete (morcovi, sfeclă roșie, pătrunjel, varză, gulii, ridichii, etc.), ideal ar fi să le avem din propria cultură; cât și de câteva ustensile de bucătărie: castroane, cuțite, furculițe, linguri, răzuitoare, farfurii etc.
Astăzi vă voi scrie rețetele de salată cu varză pekin pe care le-a pregătit Speranța Cebanu, la Chișinău.
Pagina: 12345...15
Created in 0.060 sec