Mirodenii & Condimente

Plante medicinale benefice împotriva virozelor
Cu siguranță ați căutat soluții împotriva virozelor respiratorii pe timp de iarnă și v-ați străduit ca pe toată perioada această stresantă cu restricții impuse la nivel global în ce privește Covid-ul să găsiți acele alimente, legume sau plante medicinale care să vă întărească...
0
Ghimbir și ulei de ghimbir
Ghimbirul (Zingiber officinale, denumirea latină) este originar din Asia și se cultivă în India, China, Africa Occidentală și America Centrală pentru rizomul său foarte mult întrebuințat în industria alimentară ca și condiment sau în industria farmaceutică pentru fabricarea medicamentelor...
0
Cimbrul - beneficii, proprietăți și utilizări
Cimbrul (Satureja hortensis, familia Labiatae) – este o plantă mediteraneană, anuală şi foarte aromată, care îmi aduce aminte de cimbrul din grădina străbunilor mei şi de mâncărurile gătite de bunica, dar în mod special de cioba de roşii cu cimbru pe care dânsa o gătea. Ca şi caracteristici...
0
Piper - beneficii
Există piper de mai multe culori, anume: piper alb boabe, piper negru boabe sau măcinat, piper roșu boabe sau piper verde boabe sau măcinat. Aromele Indiei au fost cunoscute și utilizate încă din vremuri îndepărtate și au ajuns să fie apreciate și în bucătăria românească, fiind a adevărată...
0
  • Ordonează-le după:
  • Articole pe pagină: