Concurs de artă culinară “Lingura de aur” în Franța 2024 cu sănătatea inspirației

0 Comentează
Share:

Bună ziua! Îți place să gătești și să participi la concursuri cu noutăți gastronomice? Pentru profesioniștii pasionații de patiserie și artă culinară las scris și informația privitoare la Concursul „Lingura de aur” organizat în Franța în noiembrie 2024. Detalii despre concurs aflați dacă dați clik pe link-ul scris cu albastru din propoziția anterioară.

Concurs de artă culinaă

Participanții din toate conțurile lumii vin și dovedesc prin măiestrie preparate culinare fel de fel și potrivit celor precizate de organizatori la Concursul „Lingura de aur” se cere creativitate și sănătatea inspirației în arta culinară din partea tuturor participantelor, căci este un concurs pentru femeile artiste la gătit.

Concurs de artă culinară Comitetul de organizare așteaptă creativitate și respect pentru sezonalitate din partea candidaților. Înscrierile sunt deschise până la data de 31 decembrie 2023, depunerea cererilor complete trebuie făcută până cel târziu la data de 25 februarie 2024 (ștampila poștei ca dovadă). Informații și reglementări disponibile pe site-ul oficial: www. lacuilleredor. com, sau la cerere prin e-mail: sauce. marie@gmail. com

Succes celor care participă și multă sănătate!