Bucătăria copilăriei – jucării cu meniuri aranjate

0 Comentează
Share:

Vă salut, dragi copilași! A sosit timpul pentru o activitate educațională recreativă, anume: Bucătăria copilăriei – jucării cu meniuri aranjate. Încă din copilărie prin joc inteligent și frumos se pot construi deprinderi sănătoase, în arta arajării mesei, așadar haideți să-i învățăm pe copilași cum să facă o masă frumos aranjată și preparate sănătoase și gustoase.

Sunteți gata să începem să învățăm cum se aranjează corect tacâmurile pe masă și farfuriile și fructiera cu fructe proaspete pentru sănătate puternică: struguri, cireșe sau alte fructe.

Așadar vă invit să vedeți cum se aranjează corect masa pentru a primi oaspeți: Cum aranjăm masa convenabil?

Bucătăria copilăriei -jucării cu meniuri aranjate

Copilașilor le place să se joace de-a gazda bună și să-și primească oaspeții cu maniere frumoase, așadar e timpul să vedem cum au aranjat ei bucătăria copilăriei și jucăriile cu meniuri asortate.

Bucătăria copilăriei - jucării cu meniurii aranjateCu siguranță și adulții își amintesc de joaca din copilărie, când preparau tarte din lut decorate cu petale de flori din grădina bunicilor și nu doar, poate chiar dopurile de la sticle erau farfuriile din care urmau să mănânce păpușile confecționate din pănuși de porumb. Copilașii se joacă frumos de -a gătitul în "Bucătăria copilăriei" și ascultă povestea lui Daniel în groapa cu lei ( King Darius SuiteOh NO What We Gonna Do, We've Got Some News, Fear not Daniel , You were in His hands) stil haios cu păpușete.

Totul este gata pregătit, cu detalii de nuanțe și decor ca de prințese și prinți ( ca pentru Festivalul - Concurs Internațional "Micul Prinț"): scăunele de jucărie în culoarea roz și albastru, și masa cu meniuri așezate, doar ospeții să sosească la sărbătoarea pregătită: Aranjarea mesei pentru sărbătoare.

Vă dorim o aniversare frumoasă în bucătăria copilărie!