Clătitele sunt specialități culinare de patiserie care se obțin în urma procesului de coacerea în tigaie a unui aluat cremos de consințentă nu foarte groasă. Vă invităm să vă familiarizați cu rețete românești și moldovenești de preparate de patiserie coapte (clătite și balabușt...
A fost odată o fetiță pe nume Florina. Într-o zi ea a găsit un puișor care se zbătea prin iarba deasă tot încercând să zboare, dar nu reușea. Neștiind ce fel de pui era, Florina i-a dat apă și frimituri de biscuiți cu stafide și a avut grijă de el până a crescut. Când a început...
Ați mâncat colțunași cu brânză și mărar sau cu magiun de prune și nuci? Specialitate culinară foarte apreciată la moldoveni, colțunașii se fac dintr-un aluat ca cel de tăieței. Modalitatea de preparare nu este deloc complicată: se întinde aluatul în foi subțiri de maximum 2 mm și...
Am făcut clătite clasice..., apoi am gătit si clătite cu mac în aluat. Umplutura pentru clătite este din brânză de vaci, zahăr pudră și stafide. Apoi am pregătit și tort de clătite cu vișine - tort "Cușma lui Guguța", despre acesta sunt scrise mai multe detalii la sfârșitul acestui...
Stocăm și/sau accesăm informații de pe dispozitivul dvs (cum ar fi module cookie) și prelucrăm date cu caracter personal (cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de dispozitiv) pentru scopuri precum: buna funcționare a site-ului, analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor.
În anumite cazuri nu ne bazăm pe consimțământ, ci pe interesul nostru legitim. Apăsați pe ”Opțiuni” pentru a afla care sunt acele cazuri și cum puteți obiecta. Aflați mai multe detalii și controlați modul în care sunt prelucrate datele dvs accesând în orice moment secțiunea Politica de Confidențialitate.
Apăsând pe ”Sunt de acord” vă exprimați consimământul cu privire la prelucrarea datelor dvs conform celor prezentate mai sus.