Concursuri de fotografie culinară, arhitectură, lectură și faună sălbatică

0 Comentează
Share:

Salutare! Încă mai sunt în desfășurare concursuri de fotografie culinară și nu numai, așa că voi menționa mai jos câteva concursuri la care poate aveți plăcerea să participați și să vă bucurați de prestigioasele premii cu bani sau cu fructe, ba chiar și cu ceva cărți, desigur și diplome ori și medalii...

Arta culinară fotografiată este esențială pentru îmbogățirea culturală a unui popor și merită ca atunci când preparați un meniu culinar de ocazie și arată bine, e gustos și sănătos, petreceți cu familia sau cu prietenii, să faceți o fotografie de neuitat ca și cei mici ai casei să se bucure peste ani de o rețetă apetisantă a ceea ce a rămas fotografiat.

În continuare sunt trei link-uri de concursuri de fotografie, atât de artă culinară, cât și de faună sălbatică și de lectură fotografiată:

Concurs de artă culinară de nota 10, organizat în Franța (1 ianuarie 2022 – 20 august 2023)

Concursuri de fotografie culinară, lectură și faună sălbatică

Concurs de fotografie fauna sălbatică – EuroNatur (până pe 31 martie 2023)

Concurs de fotografie cu tematica "Spațiul fluid" -  Concurs de arhitectură "Ioan Socolescu" (înscriere până pe 31 martie 2023)

Concurs de lectură fotografiată, concurs pentru elevi – Lectura în zeci de ipostaze (1 - 31 martie 2023)

Concursuri de fotografie culinară, lectură și faună sălbaticăCu siguranță sunt mult mai multe concursuri de fotografie, eu am dorit să le menționez pe cele care sunt pe final ca perioadă de participare, dar voi reveni și cu altele într-un articol următor.

Mult succes celor care doresc să încerce un premiu pentru fotografiile lor și nu descurajați dacă nu reușiți anul acesta, mai este ocazie și anul viitor!