Migdalele sunt o sursă bogată de fibre, proteine, vitamina E, calciu, fosfor, magneziu, potasiu și fier. Acestea conțin zinc, tiamina și niacina. De asemenea, oferă vitamine precum folatul, riboflavina și vitamina B-6. Comparativ cu celelalte nuci, migdalele sunt mai bogate în nutrienți și componente benefice. Consumul regulat de migdale ajută la creșterea lipoproteinelor cu densitate ridicată, adică nivelurile de colesterol HDL și reduc lipoproteinele cu densitate scăzută, adică nivelurile de colesterol LDL.
Stocăm și/sau accesăm informații de pe dispozitivul dvs (cum ar fi module cookie) și prelucrăm date cu caracter personal (cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de dispozitiv) pentru scopuri precum: buna funcționare a site-ului, analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor.
În anumite cazuri nu ne bazăm pe consimțământ, ci pe interesul nostru legitim. Apăsați pe ”Opțiuni” pentru a afla care sunt acele cazuri și cum puteți obiecta. Aflați mai multe detalii și controlați modul în care sunt prelucrate datele dvs accesând în orice moment secțiunea Politica de Confidențialitate.
Apăsând pe ”Sunt de acord” vă exprimați consimământul cu privire la prelucrarea datelor dvs conform celor prezentate mai sus.
RECENZII