Fasole ”Pinto”, boabe imature, congelate, nepreparate - Valori nutriționale

Valori nutriționale pentru o porție de: 100 grame
Nume original USDA: Beans, pinto, immature seeds, frozen, unprepared
Cod USDA: 11048

Calorii

Nutrient UM %DZR
Energie 170 kcal 9%
Calori din carbohidrați 132.3 kcal
Calorii din lipide 4.2 kcal
Calorii din proteine 34 kcal
Energie 711 kJ

Carbohidrați

Nutrient UM %DZR
Carbohidrați, total 32.5 g 11%
Fibre alimentare, total 5.7 g 23%

Minerale

Nutrient UM %DZR
Calciu, Ca 58 mg 6%
Fier, Fe 3 mg 17%
Magnesiu, Mg 60 mg 15%
Fosfor, P 117 mg 12%
Potasiu, K 756 mg 22%
Sodiu, Na 92 mg 4%
Zinc, Zn 0.77 mg 5%
Cupru, Cu 0.098 mg 5%
Mangan, Mn 0.546 mg 27%
Seleniu, Se 1.5 μg 2%

Vitamine

Nutrient UM %DZR
Vitamina C, acid ascorbic total 1 mg 2%
Vitamina B-1, tiamină 0.34 mg 23%
Vitamina B-2, riboflavină 0.12 mg 7%
Vitamina B-3, niacină 0.7 mg 4%
Acid pantotenic 0.302 mg 3%
Vitamina B-6 0.215 mg 11%
Folat, total 50 μg 13%
Acid folic 0 μg
Folat 50 μg
Folat, DFE 50 μg
Vitamina B-12 0 μg 0%
Vitamina A, IU 0 IU 0%
Vitamina A, RAE 0 μg
Retinol 0 μg
Vitamina D (D2 + D3) 0 μg
Vitamina D 0 IU 0%
+ mai multe detalii- mai puține detalii

Lipide și acizi grași

Nutrient UM %DZR
Lipide, total 0.5 g 1%
Acizi grași saturați, total 0.061 g 0%
16:0 0.054 g
18:0 0.007 g
Acizi grași mononesaturați, total 0.037 g
18:1 undifferentiated 0.037 g
Acizi grași polinesaturați, total 0.291 g
18:2 undifferentiated 0.105 g
18:3 undifferentiated 0.186 g
Acizi grași trans, total 0 g
Colesterol 0 mg 0%
+ mai multe detalii- mai puține detalii

Proteine și amino acizi

Nutrient UM %DZR
Proteine 9.8 g 20%

Alte informații

Nutrient UM %DZR
Apă 55.8 g
Cenușă 1.4 g

Note

  • Sursa valorilor nutriționale: USDA National Nutrient Database for Standard Reference (SR-28)
  • Procentele pentru doza zilnică recomandată (%DZR) sunt pentru adulți sau copii cu vârsta mai mare sau egală cu 4 ani și se bazează pe o dietă de referință de 2000 de calorii. Valorile tale zilnice pot fi diferite, putând fi mai mici sau mai mari în funcție de nevoile tale individuale.