Pudra de germeni de grau este un produs natural 100%, fara aditivi sau conservanti, obtinut in urma degresarii partiale a germenilor de grau. Degresarea si macinarea s-au facut exclusiv prin metode mecanice (la rece), nealterand proprietatile nutritive ale acestora.
Germenii de grau sunt plante micute de culoare verde obtinute prin incoltirea graului, care contin mai mult de 90 de minerale (fosfor, magneziu, calciu, fier, zinc, potasiu), 19 aminoacizi, vitamine (A, complexul B, C, E, K, D, PP, etc) enzime, hormoni vegetali, acizi grasi Omega 3 si reprezinta un supliment alimentar ce ofera un plus de energie organsimului. Clorofila prezenta in germenii de grau este rapid convertita in hemoglobina explicandu-se astfel actiunea favorabila in cazul de anemie. Aceasta ajuta organismul sa produca celule rosii, sa oxigeneze sangele si sa imbunatateasca presiunea arteriala si metabolismul.
Germenii de grau contin octacosanol ce imbunatateste forta musculara, ameliorand durerea ce apare dupa exercitile fizice intense.
Prin germinare cantitatea de vitamine si enzime creste de cateva ori, semintele incoltite sunt mai usor digerabile iar substantele nutritive se absorb mai bine.
Printre beneficiile terapeutice ale consumului de germeni de grau (pudra) putem mentiona: ajuta la intarirea sistemului imunitar, protejeaza muschii, sangele, plamanii, previne anemia, elibereaza toxinele, contribuie la imbunatatirea reflexelor corpului, amelioreaza digestia, combate problemele de crestere, regleaza nivelul zaharului din sange (indicat diabeticilor), stimuleaza metabolismul (arderea grasimilor), imbunatateste vederea etc.
Mod de administrare: doza medie recomandata 1 lingura (5-7 grame/zi), dizolvata intr-un pahar de apa, in sucuri naturale de fructe sau legume, poate fi adaugata in salate si alte preparate crude.
RECENZII