Mugurii de pin sunt deosebit de bogați în acizi grași mono-nesaturați, cum ar fi acidul oleic care ajută la scăderea LDL sau „colesterolul rău” și crește HDL sau „colesterolul bun” în sânge. De asemenea, o sursă excelentă de vitamina E găsim în acești muguri de pin, aproximativ 9, 33 mg pe 100 g. Vitamina E este un antioxidant puternic, necesar pentru menținerea integrității membranei celulare a mucoasei și a pielii, protejându-o de radicalii liberi. În plus, mugurii de pin sunt una dintre fructele cu coajă lemnoasă fără gluten și, prin urmare, sunt un ingredient popular în prepararea de formule de alimente fără gluten.
Stocăm și/sau accesăm informații de pe dispozitivul dvs (cum ar fi module cookie) și prelucrăm date cu caracter personal (cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de dispozitiv) pentru scopuri precum: buna funcționare a site-ului, analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor.
În anumite cazuri nu ne bazăm pe consimțământ, ci pe interesul nostru legitim. Apăsați pe ”Opțiuni” pentru a afla care sunt acele cazuri și cum puteți obiecta. Aflați mai multe detalii și controlați modul în care sunt prelucrate datele dvs accesând în orice moment secțiunea Politica de Confidențialitate.
Apăsând pe ”Sunt de acord” vă exprimați consimământul cu privire la prelucrarea datelor dvs conform celor prezentate mai sus.
RECENZII