Mierea de tei, culeasă de harnicele albine din florile de tei la început de vară, este una dintre cele mai gustoase, aromate și apreciate sortimente de miere, fiind bogată în vitamina B1 și polen.
Se poate consuma ca atare, împreună cu desertul sau băutura preferate (deoarece le conferă o aromă inconfundabilă) dar ne este și de ajutor în ameliorarea simptomelor afecțiunilor precum răceala, gripa, tusea, durerile de gât deoarece dizolvă secrețiile și curăță căile respiratorii.
Mierea de tei este și un remediu împotriva stresului, oboselii fizice și psihice și calmează sistemul nervos suprasolicitat.
Mierea de tei întărește sitemul imunitar și ne oferă vitamine și energie, fiind o bucurie pentru simțuri.
Recomandări:
Borcanele cu Miere de tei se păstrează închise, ferite de razele soarelui, îngheț sau surse de căldură.
Procesul de cristalizare (zaharisire) a mierii naturale de albine este un proces firesc care ne dovedește autenticitatea acesteia.
Chiar dacă este cristalizată, evitați să încălziți mierea de albine deoarece își pierde multe dintre proprietățile benefice.
Înainte de consum sau de începerea unei cure sau tratament naturist cu miere, consultați medicul sau apiterapeutul pentru a primi indicații personalizate privind afecțiunile, alergiile, alimentația copiilor etc.
Stocăm și/sau accesăm informații de pe dispozitivul dvs (cum ar fi module cookie) și prelucrăm date cu caracter personal (cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de dispozitiv) pentru scopuri precum: buna funcționare a site-ului, analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor.
În anumite cazuri nu ne bazăm pe consimțământ, ci pe interesul nostru legitim. Apăsați pe ”Opțiuni” pentru a afla care sunt acele cazuri și cum puteți obiecta. Aflați mai multe detalii și controlați modul în care sunt prelucrate datele dvs accesând în orice moment secțiunea Politica de Confidențialitate.
Apăsând pe ”Sunt de acord” vă exprimați consimământul cu privire la prelucrarea datelor dvs conform celor prezentate mai sus.
RECENZII