Soiul Pătul originar din Valea Mureșului, îl întâlnim astăzi mai cu seamă în livezile din Transilvania. Este considerat cel mai bun soi autohton.
Caracteristicile fructului:mărimea fructului este mijlocie sau chiar mare, de formă sferică ușor turtită. Culoarea variază de la verde-gălbui până la galben-pai. Pulpa este albă sau albă-verzuie, foarte suculentă, cu gust dulce-acidulat armonios, cu aromă discretă.
Perioada de recoltare:se recoltează în octombrie și se consumă până în aprilie-mai.
Rezistență la gerde până la -35 grade.
DESCRIEREA LA LIVRARE:
Dimensiuni:130-150 cm;
Varsta plantei: 3 ani;
Tip livrare:ghiveci 5L;
Perioada de plantare:toata perioada anului;
Metoda propagare: ALTOIRE.
RECENZII
Scrie o recenzie și spune-ne opinia ta despre acest produs
Stocăm și/sau accesăm informații de pe dispozitivul dvs (cum ar fi module cookie) și prelucrăm date cu caracter personal (cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de dispozitiv) pentru scopuri precum: buna funcționare a site-ului, analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor.
În anumite cazuri nu ne bazăm pe consimțământ, ci pe interesul nostru legitim. Apăsați pe ”Opțiuni” pentru a afla care sunt acele cazuri și cum puteți obiecta. Aflați mai multe detalii și controlați modul în care sunt prelucrate datele dvs accesând în orice moment secțiunea Politica de Confidențialitate.
Apăsând pe ”Sunt de acord” vă exprimați consimământul cu privire la prelucrarea datelor dvs conform celor prezentate mai sus.
RECENZII