Nu contine gluten!!!
Produsul nu provine din culturi modificate genetic.
Faina de soia este un produs 100% natural, fara aditivi sau conservanti, obtinut in urma degresarii partiale a boabelor de soia. Degresarea si macinarea s-au facut exclusiv prin metode mecanice (la rece), nealterand proprietatile nutritive ale acestora.
Boabele de soia au fost cultivate in China de mii de ani, fiind considerata ina dintre cele cinci culturi sacre alaturi de prez, grau, orz si mei.
Soia este foarte bogata in substante nutritive, oferind organismului cantitati importante de proteine, acizi grasi Omega 3, fibre, vitamine (A, complexul B, C, D, E, K, P, PP), si minerale (magneziu, fier, potasiu, mangan, cupru si molibden).
Soia este alimentul care are una dintre cele mai bune proteine de origine vegetala. In soia se gasesc intre 32 si 52% proteine, ceea ce inseamna ca depaseste de la 1. 5 pana la 3 ori cantitatea acestora din produsele de origine animala. Proteinele din soia se asimileaza in proportii de 98% si contin 20 de aminoacizi esentiali.
Este recomandata a fi inclusa in alimentatie in caz de astenie, hepatita, diabet, guta, surmenaj, convalescenta, reumatism, obezitate, etc.
Soia este un aliment extraordinar care substituie proteinele de origine animala, de aceea este recomandata in dietele vegetarienilor, in post sau in cure de detoxifiere.
Datorita acizilor grasi Omega 3, soia protejeaza inima, scade tensiunea, colesterolul si mentine elasticitatea vaselor sanguine. Adaugata in alimentatie aceasta poate prevenii constipatia, cancerul de colon, hemoroizii, starile de depresie, osteoporoza, si poate contribuii la echilibrarea starii organismului.
Faina de soia se poate folosii in combinatii cu alte fainuri la prepararea painii, produselor de patiserie, etc.
A se pastra in locuri intunecate si reci. Pentru a preveni rancezirea, dupa deschidere, faina de susan va fi depozitata in borcane sau cutii bine inchise
RECENZII