Coacăzele negre sunt bogate în vitaminele C, B6, PP dar și în minerale precum calciu, fier și fosfor. Fructele au acțiune tonică generală, vitaminizantă fiind recomandate persoanelor anemice, celor cu deficit de fier, dar și în cazurile de surmenaj. Coacăzele negre sunt eficiente în ameliorarea alergiilor datorită efectului de stimulare a corticosuprarenalei cât și de reducere a inflamației.
Frunzele de coacăz sunt utilizate în medicina naturistă ca diuretic, în afecțiuni cardiace, reumatism și în gută.
Ingrediente: coacăze negre minim 67%, zahăr 33%.
Conținut total zaharuri: maxim 45%.
Produs de casă, fiert, sterilizat în baie de apă. A se păstra în locuri uscate și răcoroase, ferite de razele soarelui. A se refrigera după deschidere și a se consuma în 30 de zile.
Stocăm și/sau accesăm informații de pe dispozitivul dvs (cum ar fi module cookie) și prelucrăm date cu caracter personal (cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de dispozitiv) pentru scopuri precum: buna funcționare a site-ului, analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor.
În anumite cazuri nu ne bazăm pe consimțământ, ci pe interesul nostru legitim. Apăsați pe ”Opțiuni” pentru a afla care sunt acele cazuri și cum puteți obiecta. Aflați mai multe detalii și controlați modul în care sunt prelucrate datele dvs accesând în orice moment secțiunea Politica de Confidențialitate.
Apăsând pe ”Sunt de acord” vă exprimați consimământul cu privire la prelucrarea datelor dvs conform celor prezentate mai sus.
RECENZII