Caisele reprezintă o sursă importantă de vitamine și minerale, având numeroase substanțe nutritive benefice organismului precum: fosfor, potasiu, calciu, fier, vitamina A, magneziu, zinc, vitamina C, vitamina B6, betacaroten.
Datorită nivelului ridicat de fier, caisele sunt recomandate persoanelor cu forme severe de anemie, totodată aceste fructe au un conținut crescut de fibre alimentare și o concentrație scăzută de grasimi saturate și colesterol.
Ingrediente: caise 65%, sâmburi de caise 2%, zahăr 33%.
Conținut total zaharuri: maxim 45%.
Produs de casă, sterilizat în baie de apă. A se păstra în locuri uscate și răcoroase, ferite de razele soarelui. A se refrigera după deschidere și a se consuma în 30 de zile.
Stocăm și/sau accesăm informații de pe dispozitivul dvs (cum ar fi module cookie) și prelucrăm date cu caracter personal (cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de dispozitiv) pentru scopuri precum: buna funcționare a site-ului, analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor.
În anumite cazuri nu ne bazăm pe consimțământ, ci pe interesul nostru legitim. Apăsați pe ”Opțiuni” pentru a afla care sunt acele cazuri și cum puteți obiecta. Aflați mai multe detalii și controlați modul în care sunt prelucrate datele dvs accesând în orice moment secțiunea Politica de Confidențialitate.
Apăsând pe ”Sunt de acord” vă exprimați consimământul cu privire la prelucrarea datelor dvs conform celor prezentate mai sus.
RECENZII