DESCRIERE
Ceaiul Glicoplant contribuie la scăderea nivelului de glucoză din sânge.
Recomandări:
Regenerarea pancreasului endocrin; diabet zaharat; hiperglicemie
Contribuie la:
Scăderea glicemiei și menținerea ei în limite normale; funcționarea normală a pancreasului
Proprietăți:
Stimulează funcțiile pancreasului; hipoglicemiant
Mod de administrare:
Se administrează o cană cu 250 ml infuzie pe stomacul gol, cu jumătate de oră înaintea meselor principale.
Ingrediente:
Părți aeriene ale plantelor – afin - (Vaccinium myrtillus) 26.3%; trei frați pătați (Viola tricolor) 19.64%; salvie - parte aeriană (Salvia officinalis) 15.48%; teci de fasole (Fructus Phaseoli sine seminibus) 14.22%; fructe ienupăr (Juniperus communis) 6.23%; frunze de dud alb (Morus alba) 5.24%; frunze nuc (Juglans regia) 5.12%; rădăcină brusture (Arctium lappa) 4.53%; rostopască (Chelidonium majus) 3.24%.
Mod de preparare:
Se prepară o infuzie, dintr-o lingură plină cu plante adăugată în 250 ml apă clocotită.
Când apa dă în clocot se adaugă plantele, se oprește din fiert, apoi se lasă la răcit timp de 20 minute la temperatura camerei, după care se strecoară.
Astfel ceaiul este gata.
Contraindicații:
Nu este indicat persoanelor cu hipersensibilitate la componentele produsului.
Nu se recomană femeilor însărcinate sau care alăptează.
Avertizări:
A nu se depăși doza zilnică recomandată (DZR).
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată sau echilibrată și un mod de viață sănătos.
A se păstra la temperatura camerei în loc uscat și ferit de razele directe ale soarelui.
Nu conține coloranți, aditivi sau arome.
RECENZII