DESCRIERE
Ceaiul Colțul Lupului contribuie la reducerea creșterii concentrației de acid uric și previne apariția durerilor musculare.
Recomandări:
Reumatism articular; gută; retenții hidrice; acid uric
Proprietăți:
Antireumatic; diuretic; antiinflamator; tonic; astringent; antialergic.
Contribuie la:
Reducerea durerilor reumatice; reumatism osos; lombosciatică; spondiloză cervicală; artroză; gonartroză; coxartroză; afecțiuni renale și urinare; eliminarea acidului uric; stimulator în funcțiile renale;
Mod de administrare:
Se administrează o cană cu 250 ml infuzie pe stomacul gol, cu jumătate de oră înaintea meselor principale.
Ingrediente:
Colțul Lupului –partea aeriană (Filipendula ulmaria) 100 %.
Mod de preparare:
Se prepară o infuzie, dintr-o lingură plină cu plante adăugată în 250 ml apă clocotită.
Când apa dă în clocot se adaugă plantele, se oprește din fiert, apoi se lasă la răcit timp de 20 minute la temperatura camerei, după care se strecoară.
Astfel ceaiul este gata.
Contraindicații:
Nu este indicat persoanelor cu hipersensibilitate la componentele produsului.
Nu se recomană femeilor însărcinate sau care alăptează.
Avertizări:
A nu se depăși doza zilnică recomandată (DZR).
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
A se păstra la temperatura camerei în loc uscat și ferit de razele directe ale soarelui.
Nu conține coloranți, aditivi sau arome.
RECENZII