Super Foods

Super Foods Trading, companie infiintata ca o alternativa sanatoasa la stilul de alimentatie modern, isi propune promovarea unui stil de viata echilibrat prin aducerea pe piata romaneasca a produselor alimentare sanatoase, la preturi convenabile.

Compania noastra importa de pe piata europeana numai produse atent selectionate, verificate din punct de vedere sanitar si calitativ de catre partenerii nostrii occidentali.

 

Focusandu-se pe promovarea alimentatiei raw vegan, Super Foods incearca sa readuca in viata dumneavoastra natura si simplitatea.

Compania noastra va pune la dispozitie in special produse crude, neprocesate: fructe deshidratate, cereale integrale, nuci, alune, condimente, mirodenii, cereale si leguminoase, etc.

 

Marea majoritate a produselor comercializate sunt considerate SUPER ALIMENTE, fiind mult mai bogate in antioxidanti, vitamine, minerale, proteine, grasimi si uleiuri benefice, aminoacizi esentiali si coenzime decat alimentele obijnuite.

 

In prezent activitatea companiei cuprinde importul, ambalarea si comercializarea on-line a produselor alimentare sanatoase.

Despre firmă

S.C. Super Foods Trading S.R.L.
Sediu social: Calea București, Nr. 239 B, Râmnicu Vâlcea, Vâlcea
Cod de identificare fiscală: RO35533090
Nr. la registrul comertului: J38/79/2016
Contul bancar: -
Banca (sucursala): -
Telefon: 0772-154-550

Categorii de produse

Politica de livrare

Livrare

Livrarea produselor comercializate de catre S.C. Super Foods Trading S.R.L. se efectueaza numai pe plan national, folosind serviciile firmelor de curierat Nemo Curier.

Termenul de livrare  obişnuit al produselor comandate pe site se încadrează între 24 si 48 ore (in zilele lucratoare) de la momentul confirmării telefonice a comenzii. Comenziile neconfirmate telefonic nu vor fi livrate.

 

Super-Foods.ro ofera LIVRARE GRATUITA pentru toate comenzile cu valoare mai mare de 150 lei (TVA inclus).

 

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 150 lei (TVA inclus) contravaloarea transportului va fi suportata de catre client. Pretul transportului este de 15 lei (TVA inclus) indiferent de greutatea coletului si destinatia nationala. Taxa de transport va fi platita agentului de curierat rapid, impreuna cu contravaloarea coletului in momentul livrarii.

 

S.C. Super Foods Trading S.R.L. nu este responsabilă de eventualele întârzieri datorate transportatorului. În procesul de livrare, clientul este responsabil de acurateţea adresei de livrare declarate. 

 

Observatie

Comenzile inregistrate in fiecare zi dupa ora 15.30 vor fi expediate a doua zi lucratoare. Comenzile efectuate in zilele de Vineri dupa ora 15.30, Sambata si Duminica, vor fi expediate in cursul zilei de Luni.

 

Receptia produselor

In cazul in care se observa degradarea coletului sau acesta este desigilat il puteti returna curierului care va intocmi un proces verbal de constatare, fara costuri pentru dumneavoastra.

 

Modalitati de plata

  - ramburs: plata se face în numerar (RON) la livrare, în momentul primirii coletului.

  - Transfer Bancar.

Preţul produselor afişat pe site este în lei (RON) si include TVA.

Politica de garanție

...

Politica de returnare

Conform OUG 34/2014 consumatorul are dreptul sa returneze produsele achizitionate la distanta in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului, prin notificarea in scris a comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati dar cu invocarea unui motiv.
 
Numai notificarile scrise si trimise la adrea de e-mail contact@super-foods.ro vor fi luate in considerare.
 
Clientii pot returna produsele cumparate numai in ambalajul original, intacte, sub angajamentul scris ca nu au intervenit in nici un fel asupra produsului returnat.
SC.Super Foods Trading SRL va înlocui produsele returnate cu alte produse de aceeaşi valoare alese de către client, sau  va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile calendaristice  de la data returnarii produselor.
 
In cazul inlocuirii produselor, acestea nu includ cheltuielile de transport care vor fii suportate de catre cumparator.

Politica de confidențialitate

Politica privind confidentialitatea website-urilor/magazinelor online este pusa la dispozitie de catre Super Foods Trading SRL definit ca furnizor de servicii in acest document.
Aceasta instintare privind confidentialitatea datelor cu caracter personal este publicata in temeiul Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 Aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).
Furnizorul de servicii respecta confidentialitatea dumneavoastra si se angajeaza sa va protejeze datele cu caracter personal.
Instiintarea de confidentialitate are scopul de a va informa cu privire la modul in care va protejam datele cu caracter personal atunci cand ne vizitati website-ul si de a va informa despre drepturile dvs. de confidentialitate, dar si despre modul in care legea aplicabila va protejeaza.
Aceasta instiintare privind confidentialitatea este furnizata intr-un limbaj usor de inteles, astfel incat sa va usureze navigarea in urmatoarele sectiuni cheie.
 
1. Informatii privind protectia datelor
Aceasta instiintare de confidentialitate are scopul de a va oferi informatii despre cum furnizorul de servicii colecteaza si proceseaza datele dumneavoastra cu caracter personal prin utilizarea acestui website, inclusiv orice date pe care le furnizati atunci cand accesati acest website (va abonati la newsletter-ul nostru, achizitionati un produs sau un serviciu sau participati la un concurs).
Acest website nu se adreseaza copiilor si nu colectam cu buna stiinta date referioare la copii.
Este important sa cititi aceasta instiintare de confidentialitate impreuna cu orice alta informare cu privire la confidentialitate sau o notificare de prelucrare pe care o putem furniza in anumite situatii cand colectam sau procesam date cu caracter personal despre dumneavoastra, astfel incat sa fiti pe deplin costienti de modul in care folosim datele dumneavoastra.  Aceasa instiintare de confidentialitate completeaza celelalte anunturi si nu intentioneaza sa le suprascrie.
Furnizorul de servicii este inspectorul si este responsabil de datele cu caracter personal.
Aveti dreptul de a face o plangere/sesizare oricand la ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucarii Datelor cu Caracter Personal) autoritatea de supraveghere a datelor cu caracter personal din Romania. Am aprecia sansa de a ne ocupa de sesizarea dumnevoastra inainte de a apela ANSPDCP, deci va rugam sa ne contactati in prima instanta.
 
Modificarea instiintarii privind protectia datelor si datoria dvs. de a ne informa de eventualele schimbari.
Este important ca datele dumneavoastra cu caracter personal, pe care le detinem, sa fie corecte si actuale. Va rugam sa ne aduceti la cunostinta daca datele dumneavoastra cu caracter personal se modifica pe toata durata colaborarii dumneavoastra cu compania noastra.
 
Link-uri catre terti
Acest website poate contine link-uri catre terti, plugin-uri si aplicatii in diverse limbaje de programare.  Accesarea acestor link-uri externe, activarea anumitor optiuni dar si implementarea unor aplicatii sau plugin-uri, va permite tertilor sa colecteze sau sa stocheze datele dumneavoastra cu caracter personal. Nu controlam aceste webiste-uri terte si nu suntem responsabili pentru notificarile/declaratille sau politica lor de confidentialitate.  Dupa ce parastiti website-ul nostru, va sugeram sa cititi  politica de confidentialitatea a fiecarui wesbite pe care il vizitati.
 
2. Date cu caracter personal pe care le colectam
Prin datele sau informatiile cu caracter personale facem referire la informatiile cu ajutorul carora se pote identifica o persoana. Nu sunt incluse datele in care identitatea a fost stearsa (date anonime).
Este posibil sa colectam, sa folosim, sa stocam si sa transferam diferite tipuri de date cu caracter personal despre dvs. Datele sunt grupate dupa cum urmeaza:
- Datele de identitate includ (nume, prenume, nume de utilizator sau un identificator similar,  apleativ)
- Datele de contact  includ (adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de email, numarul de telefon)
- Date financiare includ (cont bancar)
- Date privind tranzactiile includ (detalii despre modalitatea de plata aleasa, detalii necesare privind achizitionarea produselor/serviciilor furnizare de compania noastra)
- Date tehnice includ (internet protocol – adresa IP, datele de autentificare, tipul si versiunea de browser, fusul orar, sistemul de operare, tipul de platforma si alte tehnologii sau dispozitive folosite pentru a accesa website-ul)
- Datele profilului includ (numele de utilizator si parola,  achizitiile si comenzile dumneavoastra, interesele si preferintele dumneavoastra, feedback-uri, rezultatele sondajelor)
- Datele de utilizare includ (informatii despre cum utilizati website-ul, produsele sau serviciile)
- Datele de marketing si comunicari includ (preferintele dumnevoastra in privinta marketing-ului nostru sau al tertilor si preferintele dumneavoastra pentru comunicari)
De asemenea, se pot colecta, folosi si stoca date agregate precum date statistice si demografice in orice scop. Datele agregate pot deriva din datele cu caracter personal, dar din punct de vedere legislativ nu sunt considerate date cu caracter personal deoarece acest tip de date nu dezvaluie direct sau indirect identitatea dumneavoastra.  Spre exemplu, putem agrega datele de utilizare pentru a calcula procentajul de utilizatori care acceseaza o pagina sau sectiune specifica a website-ului. Cu toate acestea, daca  intersectam si corelam Datele Agregate cu datele dumneavoastra cu caracter personal, astfel incat sa fiti identificat direct sau indirect, vom considera si trata datele corelate drept date cu caracter personal ce vor fi folosite in conformitate cu prevederile acestei instiintari de confidentialitate.
Nu colectam nicio categorie speciala de date cu caracter personal despre dumneavoastra (aceasta categorie include detalii cu privire la rasa sau etnie, religie sau credinta, orientare sexuala, optiuni politice si alte informatii sensitive). De asemenea, nu colectam nici o informatie despre condamnarile penale sau infractiuni.
 
Nefurnizarea datelor cu caracter personal
In situatiile in care este necesara colectarea datelor cu caracter personal prevazute prin lege sau in cadrul prevederilor contractuale cu dumneavoastra si nu reusiti sa furnizati aceste date, atunci cand vi se solicita, este posibil sa nu putem executa serviciile sau livra produsele contractate sau pe care incercam sa le contractam.  In aceasta eventualitate,  este posibil sa fie necesar sa anulam o comanda, un produs sau un serviciu furnizat de noi, dar va vom notifica daca este cazul la momentul respectiv.
 
3. Modalitati de colectare a datelor cu caracter personal
Utilizam diferite metode pentru a colecta date de la si despre dumneavoastra, inclusiv prin:
 
Internactiuni directe.
Este posibil sa ne furnizati datele dumneavoastra cu caracter personal (Date de Identitate, Date de Contact, Date Financiare) prin completarea unor formulare sau prin corespondenta cu noi prin telefon, posta, email sau alte interactiuni directe. Acest tip de interactiuni includ datele personale pe care le furnizati atunci cand:
 • Comandati sau achizitionati produse sau servicii oferite de catre compania noastra
 • Creati un cont pe website-ul comaniei
 • Va abonati la serviciile sau informarile companiei
 • Solicitati trimiterea campaniilor de marketing de catre compania noastra
 • Va inscrieti intr-un concurs, promotie sau sondaj oferite de compania noastra
 • Ne oferiti feedback
Tehnologii sau interactiuni automatizate.
In masura in care interactionati cu website-ul nostru, este posibil sa colectam in mod automat Datele Tehnice despre dispozitivele folosite, actiuni si modele de navigare. Colectam aceste date cu caracter personal prin folosirea cookie-urilor, sesiunilor pe servere sau alte tehnologii similare. (De asemenea. este posibil sa primim date tehnice despre dvs., daca vizitati alte website-uri care folosesc cookie-urile noastre). Pentru mai multe detalii, va rugam sa verificati Politica de Utilizare a Cookie-urilor.
 
Partile terte sau sursele disponibile publicului larg.
Este posibil sa primim date cu caracter personal despre dumneavoastra prin intermediul diverselor parti terte (si surse publice) dupa cum sunt enuntate mai jos:
- Date tehnice furnizate de urmatoarele parti terte:
- Furnizorii de servicii/date de analiza (Google Analytics, Google Analytics Ecommerce, StatCounter si alte sisteme de monitorizare)
- Retele si canale de promovare (Google Adwords, Google Remarketing, sisteme de afiliere, Social Media – Facebook, Instagram, Twitter, YouTube si alte retele de socializare folosite)
- Website-urile agregatoare de oferte sau comparatoarele de preturi (Compari.ro, ShopMania.ro, Cauti.ro. Okazii.ro, Price.ro)
- Solutii si servicii de chat online (SmartSupp)
 • Procesatori de plati online cu cardul (NETOPIA - mobilPay, EuPlatesc, PlatiOnline)
 • Sisteme de facturare in cloud
 • Sisteme de emitere automata a AWB-urilor pentru firmele de curierat
4. Utilizarea datelor cu caracter personal
Vom utiliza datele dumneavoastra cu caracter personal doar in limitele legislative permise. In majoritatea cazurilor, vom folosi datele dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele situatii:
 • In cazul in care trebuie se emitem sau incheiem un contract cu dumneavoastra.
 • In cazul in care datele cu caracter personal sunt necesare pentru interesele noastre legitime (sau ale partilor terte) iar interesele si drepturile dumneavoastra fundamentale nu depasesc interesele noastre legitime.
 • In cazul in care trebuie sa respectam obligatiile si prevederile legale.
In general, nu ne bazam pe consimtamant ca baza jurdica pentru a prelucra datele dumnavoastra cu caracter personal decat in legatura cu transmiterea acestor date catre partile terte pentru comunicari directe de email marketing sau prin mesaje text.
Ne puteti contacta oricand, in vederea retragerii acestui acord de comunicare prin marketing prin intermediul formularului de contact de pe site.
 
 Scopurile in care sunt folosite datele cu caracter personal
In tabelul de mai jos regasiti o descriere a tuturor modalitatilor pe care intentionam sa  folosim datele dumneavoastra cu caracter personal, dar si care sunt bazele juridice/legislative pe care le utilizam pentru folosirea acestor date. De asemenea, am identificat interesele noastre legitime acolo unde este cazul.
Este de retinut faptul ca putem procesa datele cu caracter personal pentru mai mult de o baza legala, in functie de scopul specific pentru care va folosim datele. Va rugam sa ne contactati in cazul in care sunt necesare mai multe detalii despre anumite baze legale pe care ne bazam in privinta procesarii datelor dumneavoastra cu caracter personal, in cazul in care mai mult de un scop a fost enuntat mai jos:
Scop / Activitate - Pentru a va inregistra drept un client nou.
Tipuri de date - Date de identitate, Date de contact
Baza legala de prelucrare - Date necesare pentru exercitarea  unui contract cu dvs.
Scop / Activitate - Pentru a procesa si livra comanda, incluzand:
 • Gestionarea platilor, comisioanelor si taxelor
 • Colectarea si/sau recuperarea sumelor de bani datorate
Tipuri de date - date de identitate, date de contact, date privind tranzactii, date de marketing si comunicari.
Baza legala de prelucrare:
 • Date necesare pentru exercitarea unui contract cu dvs.
 • Date necesare pentru interesul nostru legitim (pentru a recupera datoriile fata de noi, daca este cazul).
Scop / Activitate - Pentru a gestiona relatia cu compania noastra, inclusiv:
 • Instiintari privind modificarile aduse termenilor nostri privind politica de confidentialitate.
 • Cererea unei recenzii sau efectuarea unui studiu de piata.
Tipuri de date - date de identitate, date de contact, date privind tranzactii, date de marketing si comunicari
Baza legala de prelucrare:
 • Date necesare pentru exercitarea unui contract cu dvs.
 • Date necesare pentru a ne conforma unei obligatii legale.
 • Date necesare pentru interesul nostru legitim (pentru a ne actualiza baza de date si pentru a observa modul in care clientii nostri utilizeaza produsele/ servciile noastre.
Scop / Activitate - Pentru a va permite sa participati la un concurs cu tragere la sorti, o competitie sau un sondaj
Tipuri de date - Date de identitate, Date de contact, Datele profilului, Date de utilizare, Date de marketing si comunicari.
Baza legala de prelucrare:
 • Date necesare pentru exercitarea unui contract cu dvs.
 • Date necesare pentru interesul nostru legitim (pentru a observa modul in care clientii utilizeaza produsele/ servciile noastre, pentru a dezvolta business-ul nostru).
Scop / Activitate - Pentru a gestiona si proteja afacerea noastra si acest website (inclusiv solutionara eventualelor probleme tehnice, analiza datelor, testare, mentenanta sistemului, suport, raportare si date de gazduire, bunuri si servicii care ar putea fi de interes pentru dvs.)
Tipuri de date - Date de identitate, Date de contact, Date tehnice, Date de utilizare, Datele profilului.
Baza legala de prelucrare: Date necesare pentru interesul nostru legitim (pentru a desfasura activitatile companiei noastre, pentru a furniza servicii de administrare si servicii IT, securiteatea retelelor, pentru a preveni frauda, in contextul unei restructurari a companiei noastre).
 
Activitati de marketing
Dorim sa va oferim optiuni privind utilizarea anumitor date cu caracter personal, in special in ceea ce priveste marketingul si publicitatea online. Am creat aceasta notificare de confidentialitate pentru ca dvs. sa puteti lua anumite decizii cu privire la utilizarea datelor dvs. cu caracter personal si prin mecanismele de mai jos.
 
Anunturi si oferte promotionale
Este posibil sa folosim datele dvs. cu caracter personal (Datele de Identitate, Datele de Contact, Datele Tehnice, Datele de Utilizare, Datele Profilului) pentru a ne forma o opinie asupra a ceea ce credeti ca doriti sa achizitionati sau aveti nevoie sau v-ar putea interesa. Acesta este modul in care putem decide ce produse, servicii sau oferete pot fi relevante pentru dvs.
Veti primi comunicari de marketing din partea noastra daca ati solicitat informatii de la noi, ati achizitionat bunuri sau servicii de la noi sau ne-ati furnizat datele dvs. atunci cand ati participat la un concurs sau v-ati inscris intr-o promotie si in fiecare dintre situatiile mentionate, nu ati renuntat la comunicarile de marketing trimise de compania noastra.
 
Activitati de marketing furnizate de terti
Va vom solicita consimtamantul expres inainte de a furniza datele dumneavoastra cu caracter personal catre orice tert din exteriorul furnizorului de servicii in scopuri de marketing.
 
Renuntare
Ne puteti solicita noua sau partilor terte incetarea trimiterii mesajelor de marketing in orice moment prin autentificarea in contul create pe site-ul nostru si verificarea sau debifarea casetelor relevante pentru a va ajusta preferintele privind comunicarilor de de marketing sau selectand link-urile de renuntare prezente in orice mesaj de marketing trimis sau ne puteti contacta direct oricand doriti, prin intermediul formularului de contact.
In cazurile in care renuntati la primirea mesajelor de marketing, aceasta optiune de renuntare nu se aplica si pentru datele cu caracter personal furnizate ca urmare a achizitiei unor bunuri sau servicii, garantii sau alte tranzactii.
 
Cookieuri
Puteti seta browserul dvs. sa refuze anumite cookie-uri sau toate cookie-urile. De asemenea puteti seta browserul sa va avertizeze atunci cand website-urile seteaza sau acceseza cookie-uri. In cazul in care refuzati sau dezactivati cookie-urile browserului, va instiintam ca anumite sectiuni ale website-ului pot deveni inaccesibile sau nu vor functiona corespunzator.
Pentru mai multe informatii dspre cookie-urile folosite de website-ul nostru, va rugam sa consultati „Politica de utilizare a cookie-urilor”.
 
Modificarea scopului de colectare
Vom folosi datele dvs. cu caracter personal pentru scopurile pentru care le colectam, cu exceptia cazului in care consideram in mod rezonabil ca trebuie sa le folosim dintr-un alt motiv, iar motivul este compatibil cu scopul initial. Daca doriti sa primiti o explicati cu privire la modul in care prelucrarea noului scop este compatibil cu scopul original, va rugam sa ne contactati.
 
5. Comunicarea datelor cu caracter personal
Daca va fi necesar sa folosim datele dvs. cu caracter personal pentru un scop independent, va vom anunta si va vom explica bazele legale care ne permit sa facem acest lucru.
Va rugam sa retineti ca putem prelucra datele dvs. cu caracter personal fara acordul sau consimtamantul dvs. in conformitate cu regulile de mai sus, in cazul in care acest lucru este nesar sau permis de lege.
Este posibil sa furnizat datele dvs. cu caracter personal catre partile prezentate mai jos, in scopul stabilit in tabelul de la punctul 4.
 • Parti terte interne asa cum sunt definite in Termeni si definitii
 • Parti terte externe asa cum sunt definite in Termeni si definitii
 • Anumite parti terte asa cum este mentionat la punctul 4
 • Parti terte cu care putem fuziona sau carora le putem vinde, transfera parti  din afacerea noastra sau din activele noastre. In mod alternativ, putem cauta sa fuzionam sau sa achizitionam alte afaceri. In cazul unei schimbari organizationale, noii proprietari pot utiliza datele dvs. cu caracter personal in scopuri specifice si in conformitate cu instructiunile noastre.
Solicitam tuturor partilor terte sa respecte securitatea datelor dvs. cu caracter personal si sa trateze aceste date in conformitate cu legea. Nu permitem tertilor care ne furnizeaza servicii sa utilizeze datele dvs. personal in scop propriu , ci le vom permite sa va proceseze datele cu caracter personal in scopuri mentionate si in conformitate cu instructiunile noastre.
 
Transferul international de date
 Nu transferam datele dvs. cu caracter personal in afara Spatiului Economic European (SEE).
 
6. Securizarea si stocarea datelor cu caracter personal
Am aplicat masurile adecvate pentru prevenirea pierderii accidentale a datelor cu caracter personal, utilizarea sau accesarea neautorizata, modificarea sau dezvaluirea datelor cu caracter personal. In plus, limitam accesul la datele dvs. tuturor persoanelor  din companie, cum ar fi angajatii, agentii si alte parti terte. Ei vor procesa numai datele cu caracter personal conform instructiunilor noastre si vor face obiectul unei obligatii de confidentialitate.
Avem proceduri pentru a face fata oricaror incalcari ale datelor cu caracter personal si va vom informa pe dvs. si orice autoritate de reglementare aplicabila despre o incalcare in cazul in care suntem obligati din punct de vedere legal sa procedam astfel.
Vom pastra datele cu caracter personal atata timp cat este necesar pentru a indeplini scopurile, inclusiv scopurile satisfacerii oricaror cerinte legale, contabile sau de raportare.
Pentru a determina perioada adecvata de pastrare a datelor cu caracter personal, consideram valoarea, natura si sensibilitatea datelor personale, riscul potential cauzat de utilizarea neautorizata sau divulgarea datelor dvs personale, scopurile pentru care procesam datele cu caracter personal si il putem atinge prin alte mijloace si cerinte legale aplicabile.
Detalii despre perioada de pastrare pentru aspectele diferite ale datelor cu caracter personal (vor fi disponibile in politica noastra de pastrare a datelor pe care o puteti solicita de la noi prin contactare sau prezentarea tabelului de la punctul 4 de mai sus).
In anumite circumstante ne puteti solicita sa stergem datele: vezi [Solicitarea stergerii datelor] de mai jos pentru alte informatii.
In anumite circumstante avem posibilitatea de a anonima date cu caracter personal (astfel incat sa nu mai fie asociate cu dvs) pentru cercetare sau in scopuri statistice, caz in care va putem informa fara nicio notificare suplimentara.
 
7. Drepturi pe care le aveti si modalitate de exercitare
In anumite circumstante aveti dreptul in conformitate cu legile ce privesc protectia cu caracter personal al datelor solicitand acest lucru prin formularul de contact:
 • Solicitati accesul la datele cu caracter personal.
 • Solicitati corectia datelor cu caracter personal.
 • Obiectul de procesare al datelor cu caracter personal.
 • Solicitati restrictii privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
 • Solicitati transferul datelor cu caracter personal.
 • Dreptul de a retrage consimtamantul asupra datelor cu caracter personal.
Daca doriti sa exercitati oricare dintre drepturile mentionate mai sus, va rugam sa ne contactati.
Nu va fi necesar sa achitati nici o taxa (sau sa solicitati orice drept). Cu toate acestea este posibil sa percepem o taxa daca solicitarea dvs. nu este clara, repetitiva sau excesiva. Avem posibilitatea de a refuza cererea dvs. in aceasta situatie.
Pentru a onora cererea dumneavoastra este posibil sa va solicitam informatii specifice pentru a ne ajuta sa va identificam si sa ne asiguram ca aveti dreptul de a accesa acele date cu caracter personal (sau de a va exercita oricare dintre celelalte drepturi). Aceasta este o masura de securitate pentru a ne asigura ca datele cu caracter personal nu sunt divulgate unei persoane care nu are dreptul sa le primeasca. De asemenea, va putem contacta pentru a va solicita informatii suplimentare in legatura cu solicitarea dvs.
Incercam sa raspundem tuturor solicitarilor in decurs de o luna. Ocazional, poate dura mai mult daca solicitarea dvs. este complexa sau daca aveti mai multe intrebari. In acest caz, va vom anunta.
 
8. Termeni si definitii
Baza legala - Interesul legitim reprezinta interesul afacerii noastre in conducerea si gestionarea acesteia pentru a ne permite sa va oferim un impact potential si a drepturilor dvs. inainte de a va prelucra datele cu caracter personal pentru interesele noastre. Nu folosim datele cu caracter personal pentru activitatile proprii (daca nu avem consimtamantul dvs. sau daca nu este permis prin lege). Puteti obtine informatii suplimentare despre cum evaluam interesele noastre legitime impotriva oricarui impact potential asupra dvs. in ceea ce priveste anumite activitati ce tin de contactarea noastra.
Indeplinirea contractului - reprezinta procesarea datelor cu caracter personal acolo unde este necesar pentru performanta unui contract la care sunteti parte sau pentru a lua masuri asupra cererii dvs inainte de a incheia un astfel de contract.
Indepinirea unei obligatii sau unei reglementari legale - inseamna prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in cazul in care sunt  necesare pentru respectarea unei obligatii sau reglementari legale in care suntem supusi.
 
Partile terte sunt considerate:
- Furnizori de servicii (care actioneaza ca procesatori) din Romania ce furnizeaza IT si servicii de administrare a sistemelor.
- Consilieri profesionisti (care actioneaza ca procesatori sau colectori comuni de date) inclusiv avocati, bancheri, auditori si asiguratori din Romania ce furnizeaza servicii de consultanta, servicii juridice, servicii bancare, servicii de asigurare, servicii contabile.
 
Drepturile dumnevoastra sunt urmatoarele:
Solicita accesul la datele dvs. cu caracter personal - Acest drept va permite sa primiti o copie a datelor cu caracter personal pe care le detinem despre dvs. si sa verificati daca procesam aceste date conform normelor legislative.
Solicita corectarea datelor cu caracter personal pe care le detinem despre dvs.  - Acest lucru va permite sa ne solicitati corectarea oricaror date incomplete sau inexacte pe care le detine despre dvs., fiind posibil sa fie necesar sa verificam corectitudinea datelor noi pe care ni le furnizati.
Solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal - Acest lucru va permite sa ne solicitati stergerea datelor cu caracter personal, in cazul in care nu exista motive intemeiate privind continuarea procesarii acestor date. De asemenea, aveti dreptul de a ne solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal in cazurile in care ati exercitat cu succes dreptul dvs. de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal, in situatiile in care am prelucrat informatiile dvs. in mod ilegal sau in cazurile in care suntem obligati sa stergem datele dvs. personale in conformitate cu legistaltia locala. Este posibil sa nu putem sa ne conform solicitarii dvs. de a sterge datele cu caracter personal, din motive juridice .
Obiectia fata de procesarea datelor dvs. cu caracter personal - In cazul in care ne bazam pe un interes legitim (sau cele ale unei parti terte) si exista o situatie particulara ce va determina sa obiectati in ceea ce priveste prelucrearea datelor dvs. cu caracter personal si in  masura in care va sunt incalcate drepturile si libertatile fundamentale. De asemenea, aveti dreptul sa obiectati in cazul in va prelucram datele cu caracter personal in scopuri de marketing direct. In unele cazuri, putem demonstra ca avem motive legitime convingatoare pentru a va procesa informatiile care depasesc drepturile si libertatile dvs. fundamentale.
Solicita restrictia privind prelucrara datelor dvs. cu caracter personal - Acest lucru va permite sa ne solicitati suspendarea procesarii datelor dvs. cu caracter personal in urmatoarele scenarii: (a) daca doriti sa stabilim acuratetea datelor; (b) daca utilizarea datelor este ilegala, dar nu doriti sa stergeti aceste date; (c) daca trebuie sa stocati datele, chiar daca nu mai avem nevoie de aceste date, deoarece aveti nevoie pentru a stabili, exercita reclamatii juridice sau (d) ne-ati permis sa folosim datele dvs., dar trebuie sa verificam daca avem motive legale  intemeiate pentru a le utiliza
Solicita transferul datelor dvs. cu caracter personal catre dvs. sau catre o sursa terta. - Va vom furniza dvs. sau unei parti terte pe care ati desemnat-o,  datele dvs. cu caracter personal intr-un format utilizat in mod obisnuit, in format electonic. Retineti ca acest drept se aplica numai informatiilor automate asupra carora ne-ati acordat initial consimtamantul explicit pentru a utiliza aceste date sau unde am folosit informatiile pentru a incheia un contract cu dvs.
Retragerea consimtamantului in orice moment in care ne bazam pe consimtamantul dvs. de a procesa datele cu caracter personal ce va apartin. - Cu toate acestea, acest lucru nu va afecta legalitatea oricarei prelucrari efectuate inainte de a va retrage consimtamantul. Daca va retrageri consimtamantul este posibil sa nu putem oferi anumite bunuri sau servicii. Va vom notifica si sfatui in aceasta eventualitate, in momentul in care va retrageti consimtamantul.

Stocăm și/sau accesăm informații de pe dispozitivul dvs (cum ar fi module cookie) și prelucrăm date cu caracter personal (cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de dispozitiv) pentru scopuri precum: buna funcționare a site-ului, analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor.

În anumite cazuri nu ne bazăm pe consimțământ, ci pe interesul nostru legitim. Apăsați pe ”Opțiuni” pentru a afla care sunt acele cazuri și cum puteți obiecta. Aflați mai multe detalii și controlați modul în care sunt prelucrate datele dvs accesând în orice moment secțiunea Politica de Confidențialitate.

Apăsând pe ”Sunt de acord” vă exprimați consimământul cu privire la prelucrarea datelor dvs conform celor prezentate mai sus.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

X

Confidențialitatea dvs.

Procesăm datele dvs. cu scopul de a vă oferi posibilitatea să comandați produsele noastre online, precum și pentru a vă oferi conținut care să fie adaptat la interesele și nevoile dvs. Analizăm aceste date pentru a obține informații cu privire la comportamentul și interesele vizitatorilor noștri. Împărtășim aceste informații partenerilor noștri pe baza consimțământului și/sau a interesului legitim. Mai jos vă puteți exercita, la nivel de partener, dreptul de a consimți sau de vă opune unui interes legimit pe baza unui scop specific.

Module cookie strict necesare

Aceste fișiere sunt strict necesare pentru buna funcționare a magazinului online (pentru plasarea comenzilor online, autenficare în cont, salvarea/procesarea opțiunilor dvs cu privire la modulele de tip cookie, etc.). Acestea nu necesită acordul dvs. pentru plasare/accesare și nu pot fi dezactivate (decât dacă nu țineți meapărat să intrați în setările browser-ului dvs și să le dezactivați de acolo, având ca rezultat negativ întreruperea funcționării normale a site-ului).

Matomo Analytics

5Fructe.Ro utilizează, pe baza interesului său legitim, Matomo pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor, ajutându-ne în felul acesta să vă îmbunătățim experiența pe acest site. Matomo procesează IP-ul dvs și stochează cookie-uri în browser-ul dvs timp de 13 luni. Datele colectate de Matomo sunt procesate doar de către noi, fiind stocate pe un server care se află în România.
Permite utilizarea pe baza interesului legitim?

 

Google Analytics

Google Analytics este un serviciu de analiză web. Analiza web este colectarea, colectarea și analiza datelor despre comportamentul vizitatorilor de pe site-uri web. Printre altele, un serviciu de analiză web colectează date de pe care site-ul web a ajuns pe un site web de către persoanele vizate (așa-numitele refereri), de la ce pagini ale site-ului web au fost accesate sau cât de des și pentru ce perioadă de timp a fost vizualizată o pagină. O analiză web este utilizată în principal pentru a optimiza un site web și pentru analiza cost-beneficiu a publicității pe internet. Google Analytics utilizează cookie-uri. Informațiile generate de cookie cu privire la utilizarea acestui site web sunt transmise de obicei către un server Google din SUA și stocate acolo. Google ar putea transfera informațiile personale colectate prin această procedură tehnică către terți.
Permite utilizarea pe baza interesului legitim?

 

Permite activarea pe baza consimțământului dvs?