Clauze și condiții

Livrare
Livrarea produselor comercializate de catre S.C. Super Foods Trading S.R.L.-D se efectueaza numai pe plan national, folosind serviciile firmelor de curierat Nemo Curier si Urgent Cargus Curier.
Termenul de livrare  obişnuit al produselor comandate pe site se încadrează între 24 si 48 ore (in zilele lucratoare) de la momentul confirmării telefonice a comenzii. Comenziile neconfirmate telefonic nu vor fi livrate.
 
Super-Foods.ro ofera LIVRARE GRATUITA pentru toate comenzile cu valoare mai mare de 200 lei (TVA inclus).
 
Pentru comenzile cu valoare mai mica de 200 lei (TVA inclus) contravaloarea transportului va fi suportata de catre client. Pretul transportului este de 15 lei (TVA inclus) indiferent de greutatea coletului si destinatia nationala. Taxa de transport va fi platita agentului de curierat rapid, impreuna cu contravaloarea coletului in momentul livrarii.
 
S.C. Super Foods Trading S.R.L.-D nu este responsabilă de eventualele întârzieri datorate transportatorului. În procesul de livrare, clientul este responsabil de acurateţea adresei de livrare declarate. 
 
Observatie
Comenzile inregistrate in fiecare zi dupa ora 15.30 vor fi expediate a doua zi lucratoare. Comenzile efectuate in zilele de Vineri dupa ora 15.30, Sambata si Duminica, vor fi expediate in cursul zilei de Luni.
 
Receptia produselor
In cazul in care se observa degradarea coletului sau acesta este desigilat il puteti returna curierului care va intocmi un proces verbal de constatare, fara costuri pentru dumneavoastra.
 
Modalitati de plata
  - ramburs: plata se face în numerar (RON) la livrare, în momentul primirii coletului.
  - Transfer Bancar.
Preţul produselor afişat pe site este în lei (RON) si include TVA.