• Rețete

  • 53 articole
  • Ordonează-le după:
  • Articole pe pagină:
Salată de cartofi cu maioneză de soia
Foarte hrănitoare, bună la gust și ușor de gătit, salata de cartofi cu maioneză de soia este gata în mai puțin de o oră.
 
Ingrediente pentru 4 - 5 porții
  • 1 kg de cartofi,
  • 2 ardei roșii murați sau 3 – 4 castraveți murați,
  • 1 ceapă tăiată mărunt,
  • 3 linguri de maioneză de soia,
  • 1 legătură de pătrunjel verde,
  • sare după gust.
Bomboane cu goji și nuci
În 15 minute putem pregăti bomboane de casă cu goji și nuci, foarte dorite de cei mici, mai ales când ne pregătim pentru sărbători sau pentru aniversarea zilei de naștere. Gustoase și foarte sănătoase datorită conţinutului bogat de nutrienţi pe care le conţin nucile și goji, ingrediente care măresc savoarea bomboanelor.
Mic dejun cu orez, fructe şi nuci
Vă propun o rețetă pentru un mic dejun sănătos și consistent, care este simplu de preparat și nu necesită prea mult timp.
Mic dejun cu lapte și fulgi de porumb
Fulgii de porumb sunt foarte hrănitori și pot fi serviți la micul dejun cu lapte (de soia, migdale sau lapte proaspăt de vacă, bine fiert și răcit înainte de a fi consumat). Acest mic dejun poate fi consumat și de copiii cu vârsta de peste 2 ani.
Noi vă recomandăm!
Frigărui de fructe cu ciocolată din pudră de roșcove și nuci
Veți avea nevoie de
  • fructe diverse (mere, pere, banane, kiwi, ananas, grepfrut roșu, etc)
  • cuțit, furculiță, lingură
  • tocător
  • bețe lungi
  • un ibric și o oală mai mare
  • foaie de copt,
  • hârtie de copt
  • ciocolată din: 250 g pudră de roșcove, 150 ml lapte de soia și 150 g nuci (caju, migdale sau alte nuci) râșnite și 100 g zahăr vanilat.
Frigărui de fructe
Sănătoase și foarte apetisante, ideale pentru înfrumusețarea meselor cu ocazia zilelor de nașterea a celor mici sau mari. Ușor de pregătit într-un timp scurt, frigăruile de fructe pot aduce bucurie pe fețele celor dragi...
 
Veți avea nevoie de
  • fructe diverse (mere, pere, banane, ananas, kiwi, etc)
  • cuțit
  • tocător
  • bețe lungi.
Spanac cu fulgi de ovăz
Rețetă de spanac crud, hrană vie!
 
Ingrediente
  • 1 kg de frunze de spanac bine ales și spălat sub jet puternic de apă.
  • 3 ardei (unul verde și 2 roșii),
  • 500 g de roșii proaspăt decojite,
  • 1 linguriță de condiment vito,
  • 150 g măsline fără sâmburi,
  • 4/5 căței de usturoi,
  • 150 g de fulgi de ovăz.
Pateu de năut, migdale și caju
Ingrediente:
  1. o cutie de năut fiert,
  2. 150 g de migdale,
  3. 150 g de caju,
  4. un avocado,
  5. 5 roșii mari,
  6. 1 castravete potrivit,
  7. o legătură de pătrunjel,
  8. o legătură de mărar,
  9. 1/2 linguriță de sare,
  10. 1 lingură de ulei de măsline,
  11. 3-4 căței de usturoi mari,
  12. 2 linguri de lapte praf de soia.
Pateu de năut
Foarte hrănitor și bogat în nutrieți, năutul este deseori folosit în prepararea pateurilor vegetariene.
Voi prezenta mai jos cum obișnuesc să pregătesc eu pateul de năut!
Bomboane cu nuci, caju și migdale
Doar 15 minute sunt necesare pentu a pregăti bomboane de casă cu nuci, caju și migdale, foarte dorite de toți cei mici sau mari, mai ales când ne pregătim pentru sărbătorile de iarnă sau pentru aniversarea zilei de naștere.
 
Gustoase și foarte sănătoase datorită conținutului bogat de nutrienți pe care le conțin nucile, cajul și celelalte ingrediente care măresc savoarea bomboanelor.
Mic dejun cu quinoa
Dacă doriți un mic dejun cu elemente de noutate, atunci aici este ceea ce căutați! Un mic dejun ușor de pregătit! Foarte gustos și cu un belșug de nutrienți vitali pentru sănătate.
 
Ce este quinoa? Este o pseudocereală cu boabițe sferice, galbene și cu un conținut bogat în proteine ușor digerabile în comparație cu cele de origine animală. De asemenea, quinoa conține vitamina A, vitamine din complexul de vitamine B, vitamina C și K, minerale (calciu, fier, cupru, potasiu, magneziu, seleniu, zinc și altele). Quinoa este menționată, de dr. Gillian McKeith, pe lista superalimentelor cu beneficii pentru stimularea sistemului imunitar și pentru buna funcționare a inimii, reducând riscurile de atac de cord.
Mic dejun cu semințe de chia
Pentru o diversificare a meniului, micul dejun poate fi pregătit pe baza de cereale (orez, mei, porumb) sau pseudocereale (hrișcă, quinoa, chia) diferite. Adăugă nuci, semințe și fructe uscate peste alimentul de bază și – gata! - problema micului dejun a fost rezolvată cu succes.
Pagina: 12345
Created in 0.031 sec