Proteine

Proteinele sunt ”cărămizile” din care sunt construite celulele, țesuturile și organele tale. Care sunt cele mai bune surse de proteine? Cum trebuie să combini alimentele pentru a te asigura că nu duci lipsă de vreun aminoacide estențial?
Ciorbă de fasole și cimbru
Cu fasole românul trece iarna. Cu fasole românul trece dealul. Cu fasole românul ia și Ardealul!   Ciorba de fasole nu este doar bună la gust, ci este și foarte nutritivă, concurând – de la egal la egal – cu carnea în ceea ce privește conținutul de proteine. Fasolea este, de asemenea,...
0
Nucile – beneficii și proprietăți
Miezul de nucă, având forma unui creier, a fost recomandată încă din vechime pentru sistemul nervos. Nucile au un conținut foarte ridicat de grăsimi 63 g / 100 g de nuci, oferind beneficii nutritive foarte mari, fiind recomandate celor slăbiți, convalescenților, dar și omului sănătos. Nucile...
2
  • Ordonează-le după:
  • Articole pe pagină: