Zilele săptămânii cu legume sau cu fructe – activitate didactică

0 Comentează
Share:

Salutare! Poate vă pare doar un joc pentru copilași, dar chiar așa învățatul zilelor săptămânii (în engleză sau chiar în propria limbă) va fi mult mai lesne decât vă închipuiți și mult mai sănătos pentru micuți, căci la sfârșitul jocului toți cei care participă la activitate se vor bucura de ronțăitul legumelor sau al fructelor alese (mere, pepene galben, căpșuni sau altele) pentru formarea cuvintelor ce reprezintă fiecare zi din săptămână.

Noi am folosit bucăți de castravete pentru această activitate de învățarea zilelor săptămânii în engleză, dar voi puteți alege fie bucăți de morcov, de țelină, de sfeclă roșie sau de ardei roșu ori verde.Zilele săptămânii cu legume sau cu fructe - activitate didactică

În imaginea de mai jos avem prima zi din săptămână în limba engleză realizată din bucăți de castravete:Zilele săptămânii cu legume și cu fructe - activitate didactivăJocul învățării zilelor săptămânii cu legume este o activitate didactică ce dă rezultate pozitive, căci celor mici și mari le place să formeze cuvintele zilelor săptămâni cu diferite bucăți de legume. Faceți o încercare și distracția va fi ca pe roate!

Vă dorim succes și multă reușită!