Vase din bucătărie

0 Comentează
Share:

Salutare, copilași! Astăzi ne vom concentra atenția pe o tematică nouă de joacă creativă, anume: “Vase din bucătărie“. Vasele din bucătărie ne sunt indispensabile pentru a găti mâncarea și pentru a putea mânca.

Vase din bucătărieCeea ce trebuie făcut pentru tematica de astăzi este ca voi, dragi copilași, să vă gândiți la un vas din bucătărie, pe care doriți voi să-l desenați pe o coală de hârtie și să-l colorați frumos.

Ce vas din inventarul bucătăriei să desenați?

Ce vase știți voi că folosește mama când pregătește ciorbița de legume, pateul cu migdale sau ceaiul din fructe de pădure?

Vase din bucătărieEi bine, poate doriți să desenați vase din bucătărie folosite pentru decorarea cât mai atractivă a torturilor ori a tartelor cu smochine?

Poate acele obiecte pe care le întrebuințăm când curățăm cartofi, morcovi, țelină sau oricare altă legumă sau alte ingrediente proaspete ce tebuiesc tăiate felii subțiri sau cuburi, pentru tocănița cu legume ori pentru toate celelalte delicatese culinare, pe care le pregătim cu ocazia zilelor de sărbătoare sau în cele cotidiene.

Vă doresc mult succes și creativitate pentru desene cât mai reușite, care să reprezinte diversele vase din bucătărie!