Vas cu flori de primăvară și vas cu fructe

0 Comentează
Share:

Salutare, dragi copilași! Astăzi avem o tematică nouă de activitate creativă și recreativă, anume: Vas cu flori de primăvară și vas cu fructe.

Nu vom uita că cei mici și cei mari se vor simți bine dacă pentru sporirea frumosului moment al aprecierilor, fiecare va fi lăsat să-și aleagă un fruct preferat de pe platoul cu fructe deja pregătit și aranjat pe una din mesele din dotare.

Vas cu flori și vas cu fructePentru reușita activității propuse avem nevoie de următoarele: coli de hârtie albă și colorată, șervețele (pentru cei care doresc să creeze flori sau fructe cu tehnica șervețelului), carioci și culori, foarfece, lipici și un ceas care să ne anunțe scurgerea timpului cu cinci minute înainte de finalizarea vasului cu flori și a vasului cu fructe din hârtie, pentru ca astfel să avem timp pentru a face turul galeriei creațiilor realizate și a putea aprecia creativitatea copiilor.


Vas cu flori și vas cu fructeÎn fotografia făcută vasului cu flori și a vasului cu fructe se poate vedea că micuța mea a ales ca florile reprezentative pentru sezonul de primăvară să fie lalelele și câteva fire de runculus, iar pentru a umple vasul cu fructe – cireșele au fost fructele considerate primăvăratice.

Vas cu flori și vas cu fructeAici avem și un bol pentru micul dejun cu delicioasele cereale pentru cei mici, un coș cu struguri, o banană, o caisă și o cireașă care e realizată în cădere din coșul cu fructe, o vază cu lalele (a cincea lalea este ascunsă în spatele celei din fața ei) și un pahar de suc ce poate fi băut cu paiul. Interesant!!

Poate unora dintre voi vă va plăcea să desenați vasul plin cu nuci (căci tot se află România pe primul loc la producția de nuci din Europa) și un vas cu mărgăritar sau narcise!

Vă dorim tuturor reușită cu distracție și bună dispoziție în aranjarea pe colile albe a frumoaselor creații pentru tematica de astăzi: Vas cu flori de primăvară și vas cu fructe!