Traduceri de limbi străine pe platforma eVitalShop – pentru sănătatea timpului tău!

0 Comentează
Share:

Bună ziua! Cauți pe cineva care să traducă din engleză în română sau rusă, franceză sau germană pe domenii diverse de interes: povestiri pentru copii sau din domeniu sănătății, detalii tehnice sau de IT? Pe site-ului 5fructe. ro, ce rulează pe platforma eVitalShop poți găsi date de contact pentru a soluționa traducerile de care ai nevoie și la tarifele per/pagină aferente fiecărei limbi străine.

Traduceri de limbi străine pe platforma eVitalShop - pentru sănătatea timpului tău!

 

De asemenea pe blog-ul acestui site poți afla informații de interes din domeniul educațional (concursuri pentru copii organizate la nivel național sau internațional; traducerea în limba franceză pentru articolul O platformă de soft de excepție și de performanță - eVitaShop, articole de învățare și aprofundare a limbii germane și franceze – lecții despre culori, păsări, pești și informații din domeniul culinar ori din domeniul sănătății, chiar și a timpului tău), dar și articole de activități didactice, atât în limba română  ori în limbi străine.

Ne puteți contacta la numărul de telefon existent în pagina de contact de pe site pentru detalii suplimentare legate de realizarea traducerilor ori a paginilor web.

Multă sănătate și succes în alegeri înțelepte!