Pentru aniversarea zilei de naștere a fetiței mele am pregătit un tort grozav cu fructe și ciocolată din pudră de roșcove. Pudra de roşcove este un îndulcitor natural foarte sănătos, având capacitatea de a regla nivelul de glucoză din sânge.

Tort cu fructe și ciocolată din pudră de roșcove

Roşcovă conţine fibre, care ajută la reglarea în mod natural a nivelului zahărului din sânge, ceea ce este deosebit de benefic pentru persoanele cu diabet zaharat. Sunt sigură că veți vrea și voi o porție de tort cu fructe și ciocolată din pudră de roșcove, așa ca să-l degustați…

Ingrediente:

  • 2 kg de biscuiți populari,
  • 2 kg de mere,
  • 1 cutie de ananas rondele,
  • 3 – 4 kiwi,
  • 1 portocală,
  • 1kg frișcă vegetală,
  • 500 g de ciocolată din pudră de roșcove.

Mod de preparare a tortului cu fructe și ciocolată din pudră de roșcove

1. Se spală merele și se răzuiesc mare, apoi se călesc puțin la foc potrivit.

2. Rondelele de ananas se pun într-un vas, iar sucul de ananas din cutie se folosește pentru însiroparea biscuiților populari; se pot însiropa cu orice suc din compoturile preferate (de caise, de piersici, de vișine, de cireșe, de struguri, etc.).

3. Pe un platou se aranjează biscuiții în straturi garnisite cu mărul ras și cu căteva rondele de ananas.

4. Ultimul strat de biscuiți se ornează cu frișcă și ciocolata din pudră de roșcove și câteva bucățele de kiwi și de portocală.

 

Aniversare frumoasă cu tort cu fructe și ciocolată din pudră de roșcove!