Tort cu fructe de pădure, kiwi și nuci

0 Comentează
Share:

Vă plac torturile cu fructe de pădure și nuci? Astăzi am să vă arăt un tort reușit de Speranța Cebanu, pentru o aniversare frumoasă.

Sigur că ați dori o felie de tort cu fructe de pădure, kiwi și nuci... Haideți să vedem ce ingrediente ne sunt necesare pentru un astfel de tort!

Tort cu fructe de pădure, kiwi și nuci

Ingrediente pentru tortul cu fructe de pădure, kiwi și nuci

Speranța a făcut blaturile de tort în casă din: făină, ouă, lapte, zahăr, nuci mărunțite și coajă răzuită de la o lămâie. Speranța Cebanu a folosit 6 blaturi pentru tortul pe care-l puteți vedea în imagine, dar se pot folosi și mai puține sau mai multe în funcție de cum dorim.

6 – 8 blaturi de tort, după cât de mare doriți să-l aveți, făcute în casă sau cumpărate din comerț pentru mai multă eficiență ca timp.

Pentru însiroparea blaturilor de tort este bun compotul de ananas, de cireșe sau cu oricare alt sirop de fructe.

Crema pentru tort: Între foi se poate pune cremă din lapte - jumătate de litru, miere (după gust) și 3 linguri de faină. Se poate de întins între straturile blaturilor tortului cu fructe de pădure: magiun de coacăză, pastă de măceșe ori cremă de afine cu făină de migdale, după preferință.

Iort cu fructe de pădure, kiwi și nuciApoi tortul a fost ornat cu nuci mărunțite, felii de portocale și de kiwi. Decorarea tortului cu fructe de pădure este o delectare și fiecare gospodină își poate folosi creativitatea pentru a avea un tort frumos și bun spre bucuria celor dragi, dar mai ales dacă vrem să facem o surpriză persoanei sărbătorite.

Vă dorim tuturor un tort cu fructe de pădure și nuci pentru o aniversare plăcută cu cei dragi! Fiți fericiți!