Timpul și clima pentru sănătate

0 Comentează
Share:

Temperaturile și umiditatea determină prin varietatea combinațiilor lor stări diferite de atmosferă, care influențează starea de bine a oamenilor. În funcție de latitudini, de sezon, de regiuni și de oră, clima diferă și are acțiuni variate asupra solului, a vegetației, a vieții animalelor și a oamenilor. Sănătatea oamenilor și a tuturor animalelor este afectată pe timp de secetă sau când cad precipitații abundente care pot produce inundații de locuințe și pagube în agricultură prin distrugerea de fructe și de terenuri cu cereale sau cu legume.

Vezi articolul:

Timpul și clima pentru sănătate

Uneori gerurile și viscolul pe timp de iarnă pot determina înghețuri mari și pot afecta în mod direct sănătatea ființelor umane, atunci vorbim de nevoia imperioasă a consumului de ceaiuri calde și de hrană caldă, de echipament vestimentar adecvat sezonului, dar și de adăposturi și de tratamente medicale adaptate nevoilor indivizilor în cauză.

Ești pregătit pentru schimbările de temperatură din sezonul de iarnă, o adaptare sau o schimbare în atitudine pentru a trece cu bine iarna?!

Vezi articolul:

Vă dorim sănătate și să trecem cu bine peste frigul iernii!