Terapie pentru sănătate – activităţi decorative cu flori şi fructe

0 Comentează
Share:
Creativitatea îmbinată cu utilul este cea mai plăcută activitate care face bine celui ce realizează ceva frumos şi bun, dar şi celui ce priveşte frumosul realizat. Astăzi îmi voi îndrepta condeiul către activităţile de creaţie al decorurilor de nuntă şi nu numai, care au ca tematică natura statică: flori şi fructe.
Decorar cu fructe și legume
 

Florile sunt frumoase şi sunt prezente în toate ocazile speciale din viaţa oamenilor. Ele ne fac bine prin frumuseţea şi parfumul lor, iar fructele ne fac bine consumându-le. Este drept că sunt şi flori, care pot fi de un real folos pentru sănătate, ca de exemplu: trandafirii de dulceaţă, florile de lavandă sau de muşeţel (care se folosesc pentru ceaiuri sau pentru cosmetice, etc.), dar am să vă arăt cât de mult bine poate să facă un decor de nuntă realizat din flori şi din fructe, decor pe care l-am văzut într-un restaurant din Republica Moldova, cu mulţi ani în urmă, când am participat la nunta unei rude.

Decor fructe și floriAm văzut multe aranjamente de nuntă cu flori, dar nu şi cu fructe (struguri, prune, mere, pere, banane, caise, nuci, coacăze, lămâi, papaya, ananas, etc.) şi flori, după cum puteţi vedea în aranjamentul din imaginea de mai jos, decor realizat cu trandafir albi şi struguri.

Poate că nici nu bănuiţi ce talente se ascund neştiute în sertarele creativităţii voastre. Vă invit la creaţititate pozitivă pentru o sănătate mai bună!