Tarte cu fructe
Ingrediente pentru tartele cu fructe
500 g cupe tarte
250 g cremă de budincă cu căpşuni
250 g fructe (rondele de kiwi, felii de mere şi de portocale sau de mandarine, bucăţele de mango şi papaya sau se pot folosi, după preferinţă, fructe de pădure: zmeură, afine, mure, etc.).
Mod de preparare:
Se spală şi se curăţă frutele, apoi se feliază sau se taie bucăţele potrivite.
Pentru umplutul cupelor de tarte, se pregăteşte budinca cu căpşuni obţinută prin mixarea următoarelor ingrediente: 10-15 căpşuni, 100 ml de lapte, o linguriţă de miere, 120 g de pudră de migdale, urmărind ca budinca să aibă consistenţă şi să nu fie fluidă (se va mai adăuga pudră de migdale până ce ajunge să aibă o consistenţă densă). Urmează etapa de umplere a cupelor cu budinca de căpşuni şi ornarea acestora cu fructe.
Vă dorim multă sănătate!
Comentarii