Tartele cu fructe, rapid de preparat, nu sunt doar apetisante, dar pot fi chiar o alegere excelentă pentru sărbătorirea unei ocazii deosebite.
 

Tarte cu fructe

Ingrediente pentru tartele cu fructe

500 g cupe tarte

250 g cremă de budincă cu căpşuni

250 g fructe (rondele de kiwi, felii de mere şi de portocalesau de mandarine, bucăţele de mango  şi papaya sau se pot folosi, după preferinţă, fructe de pădure: zmeură, afine, mure, etc.).

Mod de preparare:

Se spală şi se curăţă frutele, apoi se feliază sau se taie felii ori bucăţele potrivite.

Pentru umplutul cupelor de tarte, se pregăteşte budinca cu căpşuni obţinută prin mixarea următoarelor ingrediente:10-15 căpşuni , 100 ml de lapte, o linguriţă de miere, 120 g de pudră de migdale, urmărind ca budinca să aibă consistenţă şi să nu fie fluidă (se va mai adăuga pudră de migdale până ce ajunge să aibă o consistenţă densă). Urmează etapa de umplere a cupelor cu budinca de căpşuni şi ornarea acestora cu fructe.

Vă dorim multă sănătate!