Tartele cu fructe, rapid de preparat, nu sunt doar apetisante, dar pot fi chiar o alegere excelentă pentru sărbătorirea unei ocazii deosebite.
Ingrediente pentru tartele cu fructe
500 g cupe tarte
250 g cremă de budincă cu căpşuni
250 g fructe (rondele de kiwi, felii de mere şi de portocale sau de mandarine, bucăţele de mango şi papaya sau se pot folosi, după preferinţă, fructe de pădure: zmeură, afine, mure, etc.).
Mod de preparare:
Se spală şi se curăţă frutele, apoi se feliază sau se taie bucăţele potrivite.
Pentru umplutul cupelor de tarte, se pregăteşte budinca cu căpşuni obţinută prin mixarea următoarelor ingrediente: 10-15 căpşuni, 100 ml de lapte, o linguriţă de miere, 120 g de pudră de migdale, urmărind ca budinca să aibă consistenţă şi să nu fie fluidă (se va mai adăuga pudră de migdale până ce ajunge să aibă o consistenţă densă). Urmează etapa de umplere a cupelor cu budinca de căpşuni şi ornarea acestora cu fructe.
Stocăm și/sau accesăm informații de pe dispozitivul dvs (cum ar fi module cookie) și prelucrăm date cu caracter personal (cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de dispozitiv) pentru scopuri precum: buna funcționare a site-ului, analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor.
În anumite cazuri nu ne bazăm pe consimțământ, ci pe interesul nostru legitim. Apăsați pe ”Opțiuni” pentru a afla care sunt acele cazuri și cum puteți obiecta. Aflați mai multe detalii și controlați modul în care sunt prelucrate datele dvs accesând în orice moment secțiunea Politica de Confidențialitate.
Apăsând pe ”Sunt de acord” vă exprimați consimământul cu privire la prelucrarea datelor dvs conform celor prezentate mai sus.
Comentarii