Și tu poți fi erou! - Sănătate cu activități de la Școala Biblică de vacanță, Speranța - Târgoviște!

0 Comentează
Share:

Salutare, dragi părinți și copii! Vă plac eroii și ați vrea să fiți un erou?! Da, poate vă întrebați cel face pe un om să fie erou?! Au început activitățile de vară pentru copii, așadar sunteți invitați să vă bucurați de tematică sănătos de interesantă: Și tu poți fi erou!

Activitățile au început pe 30 iunie și se vor desfășura în fiecare zi din această săptămână (1 – 6 iulie 2024) la ora 18. 00, la Târgoviște – str. Mihai Bravu nr. 1, telefon: 0763 703 326.

Și tu poți fi erou! - Sănătate cu activități de la Școala Biblică de vacanță, Speranța - Târgoviște!

Dacă vrei sănătatea ce vine la pachet împreună cu activități distractive, cântece, istorii biblice despre oameni care au ajuns să fie eroi pentru că au ascultat de Dumnezeu (precum Noe, Avraam, Isaac sau Rut), atunci vino să afli despre toate acestea la Speranța - Târgoviște.

Și nu uitați copii că sunteți așteptați împreună cu părinții sau cu bunicii voștri să învățați tainele poate nedescoperite de voi, despre cum poți fi un erou adevărat care să aibă grijă de sănătatea lui fizică, morală și spirituală, nu unul confecționat din ațe sau din plastic. Pentru că este cald în zilele acestea de vară, copiilor li s-a oferit apă în timpul desfășurării activității de pictură pe sticlă, iar la sfârșit au primit fructe (mere; cu siguranță că în următoarele ocazii vor primi și alte fructe).

Și tu poți fi erou! - Sănătate cu activități de la Școala Biblică de vacanță, Speranța - Târgoviște!

În continuare sunt afișate imagini cu decorul locației și vă invităm să participați la seria de activități ce se vor desfășura în fiecare după-amiază la ora 18: 00 la Școala Biblică de vacanță – Speranța, Târgoviște.

Și tu poți fi erou!

Ieri (30 iunie 2024) a fost deschiderea activităților despre cum să fi erou adevărat și în imagini veți vedea cuvintele cântecelor pe care le-au învățat copii.

Și tu poți fi erou! - Sănătate cu activități de la Școala Biblică de vacanță, Speranța - Târgoviște!Pentru că primul personaj erou din povestirea biblică a fost despre Noe, copilașii au făcut pictură pe sticlă – un porumbel cu rămurică în cioc, ceea ce i-a dat de înțeles lui Noe că apele potopului scăzuseră de pe fața pământului.

Și tu poți fi erou! - Sănătate cu activități de la Școala Biblică de vacanță, Speranța - Târgoviște!Vă veți familiariza cu un personaj erou în fiecare după-amiază din această săptămână. Noi suntem nerăbdători să ascultăm istoriile pregătite pentru fiecare după-amiază și să ne bucurăm de jocurile educaționale pregătite pentru a învăța să fim eroi.

Sunt pregătite activități și surprize pentru mici și mari! Suntem invitați să învățam să fim eroi și ni se urează mult succes!