Sărbători Pascale pe timp de corona virus

0 Comentează
Share:

Salutare tuturor! Suntem la un pas de sărbătorile Pascale, potrivit calendarului ortodox, căci după calendarul catolic au fost deja săptămâna trecută. Astăzi am să vă arăt un aranjament de coș cu fructe proaspete și mirodenii pe care l-am realizat și pe care micuța mea l-a fotografiat pentru noi toți.

Aranjament de fructe și mirodenii pentru sărbătorile PascaleEste foarte adevărat că avem de sărbătorit un Paște mai neobișnuit cu izolare în case pe seama corona virusului; dar șederea aceasta m-a motivat să scriu mai mult și să învăț să apreciez momentele de creativitate ale copilei mele...

Când eram copilă bunicii obișnuiau să ne facă gogoși umplute cu gem de prune și răcitură din carne de miel, cu ocazia sărbătorilor Pascale și să ne explice însemnătatea simbolurilor legate de jertfa lui Hristos. Dar anii au trecut și au rămas amintirile... Când totul în jur este invadat de boldul morții (prin corana virus sau oricare altă boală) amintirea învierii lui Isus rămâne de nezdruncinat. Hristos a înviat!

Coș cu fructe de sărbătorile PascaleSă fie spre viață și spre motivare puternică de a dori viața pregătirile nostre pentru sărbătorile Pascale și aceasta începe prin alegerea unei  alimentații sănătoase bazată pe consumul bogat de fructe și legume și o de viețuire curată fără vicii; prețuire a celor dragi și o întoarcere la citirea Sfintelor Scripturi.

Vă dorim Sărbători Pascale cu tihnă și multă sănătate!