Sănătate cu flori și fructe pictate – concursuri de pictură și sculptură 2023

0 Comentează
Share:

Salutare! Sănătatea este ceea ce ne dorim într-o lume care se zbate cu fel de fel de probleme!! Vă recomand să citiți articolul Sănătate cu flori și fructe pictate - concursuri de pictură și sculptură 2023 și nădăjduiesc ca informațiile scrise să vă fie utile. Pentru pasionații de pictură și sculptură, de frumosul estetic prin creații de flori și fructe pictate și nu numai, voi mai scrie încă un articol cu informații utile tuturor celor care doresc să-și încerce pensulele în culori, imaginația și creativitatea și să se bucure de premiile concursurilor de pictură organizate în țară sau în străinătate.

Sănătate cu flori și fructe pictate - concursuri de pictură și sculptură 2023

Fac doar o informare cu privire la existența acestor concursuri, eu însumi dorind să pot participa la unele din ele. Citiți bine regulamentul fiecărui concurs la care doriți să participați pentru a fi sigur că ceea ce puteți realiza va fi în tema concursului.

Îmi doresc ca cei care citesc aceste rânduri și care vor să-și trimită spre participare lucrările, să aibă reușită și sănătatea lor să sporească prin starea de bine pe care o produce reușita creațiilor artistice, chiar dacă există mulți concurenți talentați.

Iată, au început înscrierile pentru Bienala de pictură Alexandru Ciucurencu și mai multe detalii găsiți pe link-ul de mai jos:

Bienala de pictură Alexandru Ciucurencu 2023

Trienala internațională de sculptură Vasile Blendea – Târgoviște 2023

Sănătate cu flori și fructe pictate - concursuri de pictură și sculptură 2023Concursul Național CREAȚIE GHEORGHE TATTARESCU – Focșani 2023 – înscrierile până pe 17 mai 2023

Aceste concursuri sunt cu participare gratuită.

Pentru concursurile din străinătate, trebuie să cunoașteți bine limba engleză, franceză, germană sau altă limbă în care sunt prezentate informațiile concursurilor, pentru a putea avea o bună înțelegere a tematicilor propuse și a celor menționate în regulamentele de participare. Există un portal unde sunt o serie de concursuri internaționale în special de fotografie, scriere și altele, însă trebuie să știți că unele dintre acestea nu sunt cu participare gratuită:

Portalul Competition from over the world

Mult succes ș sănătate multă!