Sănătate 100% - activități de colorare – ȘCOALA BIBLICĂ DE VACANȚĂ „Domnul minunilor”

0 Comentează
Share:

Salutare! Astăzi veți putea reciti sau citi minunea vindecării slăbănogului (Sfânta Scriptură, Marcu capitolul 2). Sănătate 100% a primit slăbănogul după întâlnirea cu Isus - sănătatea pe care o dă Creatorul este absolută.

Prietenii slăbănogului au văzut că mulți oameni erau adunați în casa în care se afla Domnul Isus și că nu puteau trece cu patul pe care zăcea slăbănogul.

Atunci au deschis acoperișul casei și au pogorât astfel patul cu slăbănogul ca să primească vindecarea de la Isus Hristos, iar slăbănogul a fost vindecat de îndată ce Isus, văzându-le credința celor care l-au adus, a rostit cuvintele: Fiule, păcatele îți sunt iertate!(Marcu 2, 5)

 

Sănătate 100% primim de la Isus Hristos care ne iartă păcatele și ne ajută să corectăm stilul de viață deficitar și să învățăm să ne hrănim sănătos cu hrană spirituală bună și fizică cu apă ( nu cu bere sau alcool), cu semințe și cu fructe, cu legume și cu verdețuri.

Sănătate 100% - Școala Biblică de vacanță Copii participanți în cadrul activităților de colorare la Școala Biblică de vacanță Domnul minunilor” s-au bucurat de istorisirea despre minunea vindecării slăbănogului (Marcu 2) și pictură pe sticlă a unei imagini cu natură statică.

Vă invităm la activitățile Școlii Biblice de vacanță „Domnul minunilorși vă dorim reușita sănătății 100% dăruită de Domnul Isus.