Salate de legume și frunze verzi

0 Comentează
Share:

Salutare tuturor! Pentru astăzi vă voi scrie despre detoxifierea cu salate, desigur cu legume și verdețuri proaspete și sănătoase. Salatele cu legume și frunze verzi sunt bune în orice sezon și eficiente ca timp de preparare (maximum 14 minute).

1. Salata cu boabe de fasole roșie

Iată aici este o salată preferată de bunica mea ușor de pregătit cu boabe de fasole roșie, frunze verzi de la o salată și ceapă verde și felii de roșii.

Salată cu boabe de fasole

Mulțumim Speranței Cebanu pentru pozele reușite făcute salatelor ei apetisante, care trebuie să recunosc că arată atât de bine, încât ne îmbie să ne facem și noi o porție …

2. Salată cu rucola

Salata cu rucola, așa după cum o pregătește Speranța Cebanu, o puteți vedea ăn imaginea de mai jos: fruze de rucola bine spălate, o gulie rasă, puțină zeană de lămâie, puțin ulei de măsline sau de floarea-soarelui și sare după gust.

Salata cu rucola

3. Salată cu roșii

Savurată de marea majoritate a românilor, salata de roșii este de departe cea mai bună... Consumată ca atare sau pe lângă cartofi fierți, mâncărică de fasole de năut sau de orez cu legume, salata de roșii se pregătește din frunze verzi de salată (se mai pot folosi și frunze de spanac), castraveți, ceapă verde, un ardei roșu sau verde, câteva felii de ridiche de lună, puțin ulei, sare după gust.

Salata cu roșii

4. Salată cu paste și legume

Salata cu paste și frunze vezi de pătrunjel, felii de castravete și ridichii de lună este grozav de bună! Vă veți convinge abia după ce veți savura o porție de salată cu paste și legume...

Salata cu paste și legume

5. Salată cu boabe de porumb și legume

Grozav de bine arată și super bună este salata cu boabe de porumb și legume. Boabele de porumb dau un gust deosebit salatei de legume, care poate fi făcută ca fi cea din imagine, folosind varză albă, castravete, un ardei roșu, felii de măsline și mărar; dar se poate face și cu varză roșie.

Salată cu boabe de porumb și legume

6. Salată de morcov cu dovlecel

Salata de morcov cu dovlecel arată excelent de bine, dar este și foarte bună! Pentru o porție de salată de morcov cu dovlecel acem nevoie de un morcov potrivit, un castravete cornișor, un ardei roșu, o legătură de mărar, o ceapă mică, puțin ulei, zeamă de lămâie, puțină sare și poftă bună!

Salata cu morcov și dovlecelVă dorim tuturor sănătate multă cu salate variate!