Salată de cartofi cu sfeclă roșie și morcov

0 Comentează
Share:

Salata de cartofi cu sfeclă roșie și morcov este un meniu ușor de pregătit, este bună și sănătos de hrănitoare. Salata de cartofi cu sfeclă roșie și morcov se garnisește cu frunze de ceapă verde și cu pătrunjel verde.

Salată de cartofi cu sfeclă roșie și morcov

Modul de preparare al salatei de cartofi cu sfeclă roșie și morcov

Modul de preparare al salatei de cartofi cu sfeclă roșie și morcov presupune parcurgerea câtorva operațiuni:

1. Spălarea cartofilor (1- 2 kg de cartofi pentru 8 porții de salată), al morcovilor ( 2 – 3 morcovi) și a două sfecle roșii medii.

2. Fierberea în coajă a legumelor menționate mai sus.

3. După fierbere, legumele se lasă la răcit și se curăță apoi de coajă.

4. Se taie legumele pătrățele, se amestecă cu puțină sare, ulei de floarea-soarelui sau de migdale și

felii de ceapă.

5. Salata de cartofi cu sfeclă roșie și morcov se poate consuma ca atare ori cu friptură de pui sau pește, cu frunze de salată verde sau cu produse lactate.

Poftă bună!