Salată de cartofi cu alune și ciuperci

0 Comentează
Share:

Salutare! Rețeta pe care mi-am propus să vi-o scriu astăzi este una cât se poate de rapid de pregătit, dar mai mult decât atât este foarte hrănitoare, cu adevărat bună și de specială pentru că ingredientele o fac deosebită, anume: Salată de cartofi cu alune și ciuperci

Salată de cartofi cu alune și ciuperci

 

Ingrediente și mod de preparare pentru salata de cartofi cu alune și ciuperci

  • cartofi fierți

  • 100 – 150 g de alune decojite sărate

  • ciuperci

  • ceapă albă sau roșie (1- 2 curățate, spălate și tăiate felii)

  • sare după gust

  • ulei ( maximum 1 – 2 linguri)

  • mărar verde

Salată de cartofi cu alune și ciuperci

Mod de preparare pentru salata de cartofi cu alune și ciuperci

Se curăță cartofi și se pun la fiert într-o cratiță cu apă și puțină sare.

Se pregătesc ciupercile separat: se spală bine și se pun la înăbușit într-o tigaie cu apă, sare, ceapă feliată și la sfârșit se adaugă 2 linguri de ulei.

Într-un bol se pregătește salata de cartofi cu alune și ciuperci, astfel:

  • Se bucățesc cartofii fierți.

  • Se adaugă ciupercile înăbușite cu ceapă și sare și ulei.

  • Se adaugă alunele și mărarul verde tocat mărunt.

Vă dorim succes la pregătirea salatei de cartofi cu alune și ciuperci și poftă bună!