Sacoșele cu fructe și buchetul cu flori

0 Comentează
Share:

Și pe vreme bună sau rea o sacoșă cu fructe și un buchet cu flori fac foarte bine atât sufletește, cât și fizic. Am hotărât ca în acest articol să vă arăt imagini cu fructe și flori, iar în rubrica de comentarii aveți posibilitatea să scrieți care dintre imagini vă place cel mai mult.

Sacoșa cu fructe și buchetul cu flori

Se spune că 80% din ceea ce vedem ne influențează zilnic viața, așadar doresc ca prin tot ceea ce am scris și prin fotografiile pe care le-am aranjat printre rândurile mele sănătatea să vă sporească și starea de bine să vă umple inima și să gâlgâie de dorință de viață.

Sacoșa cu fructe și buchetul cu floriBuchetul acesta de flori a fost ceea ce am reușit să adun înainte de venirea frigului și vreau să ne rămână mereu viu, o amintire de neuitat.

Frumosul din natură creat de Dumnezeu este ceea ce merită studiat pentru a ne împrospăta energiile sufletului și ale minții.

Buchet de flori și fructe

Cineva mi-a spus că nu se face primăvară cu o floare!! Ei bine am să mai adaug încă o imagine cu fructe pentru ca prospețimea smochinelor și a nucilor să ajungă și la cei de departe și la cei de aproape și să le amintească că trebuie să fie pozitivi.

Decor cu smochine

Am început cu sacoșele cu fructe pentru că fructele ne dau vitaminele necesare pentru un trai sănătos, iată voi încheia cu buchetul cu flori pentru ca frumusețea florilor să aducă bucurie în sufletele noastre.

Buchet cu floriVă aștept aprecierea imaginilor în rubrica de comentarii!

Până la următorul articol vă dorim mulți ani cu sănătate!