Roșii umplute cu brânză, mărar și turmeric

0 Comentează
Share:

Vă salut! Astăzi vă voi arăta un aperitiv ușor de făcut din roșii umplute cu brânză, mărar verde și puțin turmeric; foarte bun pentru a vă bucura împreună cu cei dragi!

Roșii umplute cu brânză, mărar și turmericPentru crema de brânză se pot folosi după preferință vrietăți diferite de brânză, chiar și brânză din soia neafumată - tofu sau de caju, care se amestecă cu câteva fire de mărar verde, bine spălate și tăiate mărunțel, iar prin adăugarea unui praf de pudră de turmeric se va da o nuanță de galben auriu cremei de brânză cu mărar.

Roșiile umplute cu brânză, mărar și turmeric se pot aranja pe platouri alături de felii de castraveți sau de ardei verde, măsline, frunze de salată verde sau de spanac, varza pekin, rondele de morcov etc. Timpul de preparare pentru un astfel de aperitiv din roșii umplute cu brânză, mărar și turmeric este relativ scurt și variază în funcție de câte roșii vom vrea să umplem. Dacă se doresc mai multe platouri cu roșii umplute cu brânză, mărar și turmeric atunci se va mări cantitatea de cremă de brănză cu mărar și puțină pudră de turmeric și timpul pentru umplerea roșiilor va fi mai mare.

Aperitiv - Roșii umplute cu brânză, mărar și turmericModalitatea rapidă de umplere a roșiilor cu o astfel de cremă este ca după efectuarea operațiunilor de sălare a roșiilor și de scoatere a cotorului verde și a miezului cu semințe din interiorul fiecărei roșii alese pentru umplere; să se folosească o spatulă sau un aparat similar cu cel de ornare cu frișcă, care permite umplerea rapidă a legumelor alese, în cazul de față a roșiilor.

Aperitivul cu roșii umplute cu brânză, mărar și turmeric este unul apetisant, ușor de preparat, hrănitor și sănătos!

Încercați și vă veți vedea!