Rebus cu legume și fructe

0 Comentează
Share:

Vă salut, dragi copilași! Astăzi avem o nouă tematică de activitate foarte atractivă, anume: Rebus cu legume și fructe.

Rebus cu fructeVă plac, rebusurile?! Știți ce este un rebus? Da, sunteți pasionați de rebusuri cu legume, cu fructe, cu semințe, cu flori, cu motoare și cu vapoare?! Dacă așa este atunci rebusul cu legume și fructe de astăzi vă va părea floare la ureche.

Rebus cu legume

Un rebus nu este decât un joc în care trebuie să descoperim enigma reprezentată prin obiecte sau prin diferite semne grafice, printr-o combinație de litere ori prin frazele unei ghicitori. Așadar, hai să ne jucăm un rebus! Am făcut pentru voi două rebusuri, unul este cu fructe și celălalt cu legume și sper să vă placă.

 

Rezolvare rebus cu fructe Iată mai sus este rebusul cu fructe! Anastasia s-a străduit să deseneze frumos fructele care trebuiesc completate în rebus. Vă place rebusul ei cu fructe? Și-n imagine este rebusul completat cu denumirea fructelor: prună, nucă, curmală și măr.

Dar ce legume sunt în rebusul cu legume? Ați completat legumele? Uite aici este și fotografia rebusului completat cu legumele pe care Anastasia le-a desenat: morcov, cartof, vânătă și ardei.

Rebus completat cu legume

Într-o ocazie viitoare veți avea poate un rebus cu flori sau cu fructe de pădure!

V-ați descurcat bine la completatul rebusului cu legume și al celui cu fructe?! Felicitări!

Vă doresc o vară frumoasă și multă sănătate!