Raze de soare – décor cu fructe

0 Comentează
Share:

Salutare! Astăzi vă arătăm cum se face primăvara mai însorită, mai cu seamă când ai raze de soare din fructe, décor ce face atmosfera plăcută pentru ce-i ce vor să-l deguste…

Raze de soare - decor cu fructe

Ei și pentru că primăvara începe să-și facă bine simțită prezența, știm asta de cum încep ghiocei să răsară-n grădini și parfumul narciselor, al zambilelor, al lalelelor, dar și al pomilor înfloriți se face simțit de prin spațiile frumos amenajate din parcuri sau din curțile oamenilor.

Raze de soare - decor cu fructeAu înflorit și bănuții de grădină și tare frumos este decorul cu fructe și flori de primăvară, așa cum se poate vedea în imaginile de mai jos.

Raze de soare - decor cu fructeE timp de sărbătoare printre ramurile pomilor fructiferi, căci fiecare muguraș de floare se desface încet spre încântarea noastră și pentru albinele ce zumzăie de zor în căutarea polenului din flori.

Raze de soare - decor pom înfloritVă invităm să vedeți razele soarelui care aduc și trilurile păsărelelor și florile în pomi, căci vremea bună ne fece bine tuturor și fructele pomilor fructiferi sunt mai bogate în toamnă, dacă se anunță o primăvară liniștită cu soare plăcut.

Multă sănătate cu raze de soare – décor cu fructe!