Prima mea insulă cu fructe și legume

0 Comentează
Share:

Cu siguranță fiecare își amintește ce a bucătărit prima data în copilărie: primul tort cu fructe, făcut când abia sfârșise de învățat buchiile alfabetului sau prima ciorbiță de roșii în care desigur a pus roșiile și celelalte legume întregi…

Astăzi vă propun, dragi copilași, o tematică nouă de creație și anume: Prima mea insulă cu fructe și legume!

Prima mea insulă cu fructe și legumeAșadar să înceapă creația primei insule cu fructe și legume, căci timpul zboară repede și trebuie să finalizăm totul în maximum 20 de minute, după care în următoarele 10 minute vom face turul galeriei să vedem ce a reușit fiecare.

Designer-ul nostru și-a imaginat o insulă cu fructe și a desenat-o: nuci de cocos, banane, fructul pasiunii etc.

Prima mea insulă cu fructe și legume

Aici avem și marea cu pești din frunze de pătrunjel și caracatițe din legume...

Prima mea insulă cu fructe și legumeCu siguranță gândul ne poartă la scoici și cohilii de melci frumos colorați și apă limpede pe țărmul insulei noastre, unde desigur nu ne dorim să ancoreze vreo corabie de “pirați”, în căutarea vreunei comori!!!

Prima mea insulă cu fructe și legumeEi, poate voi ați încercat să creați o insulă din fructe adevătate și ați aranjat totul ingenios din felii de banane pentru trunchiul unui cocos, iar nucile ați ales să le faceți  din curmale și frunzele cocosului din kiwi.
Dacă așa este insula voastră va fi dar bine să ajungem să degustăm și noi din cocosul de pe platoul insulei cu fructe!

Și dacă mai aveți de lucru pentru ca insula voastră cu fructe și legume să fie gata, atunci nu ne rămâne decât să vă dorim mult succes în finalizarea creațiilor voastre!