Premierea caietului cu fructe

0 Comentează
Share:

Salutare, dragi părinți și copilași! Pentru astăzi vă vom arăta o premiere deosebită pentru sârguința și caligrafia reușită de copil la scrierea literelor alfabetului limbii române, premiere cu fructe.

Premierea cu fructe pentru caietul scris În articolul “Literele alfabetului limbii române din fructe” am prezentat în versuri fiecare dintre cele 31 de litere pe care le are alfabetul limbii române.

Procesul de învățare a scrierii literelor poate fi deseori anevoios pentru copiii preșcolari și să necesite eforturi stăruitoare și răbdare din partea celui care se ocupă temeinic de soluționarea însușirii deprinderilor de scriere de către copil.

Încurajarea sau aprecierea prin mici recompense cu fructe exotice sau autohtone pentru progresul făcut la fiecare nivel de învățare, dă cu adevărat rezultate bune și este o metodă foarte eficientă de motivare pentru dobândirea abilităților de scriere a copilului preșcolar.

Premierea caietului cu fructe

Cred că metoda recompensei cu fructe pentru progresul făcut în dobândirea abilităților de învățare este la fel de eficientă și pentru copii cu vârste mai mari, care aduce beneficii multiple nu doar pe plan sufletesc datorat bucuriei reușitei, ci și din punct de vedere al sănătății pe plan fizic datorat unei premieri înțelepte cu fructe proaspete, nuci și semințe.

Premierea cu fructe a caietului scrisAșadar motivați printr-o premiere cu fructe pe copilașii care fac progrese în însușirea abilităților de scriere corectă a limbii române și a altor limbi!

O astfel de premiere va fi o ocazie de bucurie pentru toți ai casei!

Vă dorim multă sănătate!